De finishing touch voor je communiekleding? 5 tips!

Met nog maar enkele nachtjes slapen voor de grote dag aanbreekt? Dan ben je vast volop bezig met de laatste voorbereidingen voor het feest, het zoeken naar het perfecte communiekapsel, … De outfit die je oogappel op de grote dag zal dragen, hangt ongetwijfeld al in de kast. De kleren maken tenslotte de communicant! Maar ook de accessoires mag je zeker niet over het hoofd zien. Ben je nog op zoek naar enkele leuke, schattige, stoere, … accenten om de communiekleding van je zoon of dochter de perfecte finishing touch te geven? Laat je inspireren door onze vijf tips!

 

Communiekledij meisje

1.     Nail-art

Kleine meisjes worden groot! Hoewel make-up misschien nog niet aan jouw dochter is besteed, is een likje nail-art op de communiedag van je prinses zeker wel op z’n plaats. Maak nu alvast een afspraak bij het nagelsalon voor jullie tweetjes, het liefst de dag vóór het grote feest, en maak er een leuk moeder-dochter-uitstapje van!

 

nail art communie

2.     Zonnebril

Weer of geen weer, een stoere zonnebril staat elke communicant altijd goed! Koop je dan ook nog eens een zonnebril met een gekleurde rand die perfect past bij de kleding van je communicant en/of de kleuren van de communie-uitnodigingen, dan maakt die het plaatje echt helemaal àf.

3.     Gepersonaliseerd handtasje

Is je dochter al een heuse jongedame die niets liever doet dan rondlopen met mama’s handtas – of heeft ze misschien al haar eigen collectie handtassen in de kast liggen? Ga dan met haar op zoek naar een schattig handtasje dat ze de hele dag kan dragen. Versier het tasje samen met haar voor een op-en-top persoonlijke touch! Denk aan opplakjuweeltjes, bloemetjes, pareltjes, …

4.     Ook voor jongens

We durven het weleens te vergeten, maar ook jongens die hun communie doen kunnen er met een leuke accessoire perfect uitzien. Een toffe pet of een stoere gangsterhoed doet het altijd goed. Of wat dacht je zoon misschien van een losjes geknoopte das of een grappig strikje?

 

communiekleding communie uitnodiging

5.     Communiekleding voor je trouwe viervoeter

Is je hond of kat ook uitgenodigd op de grote dag? Meet je viervoeter dan een accessoire aan dat de look van je zoon of dochter weerspiegelt. Laat de versieringen van het handtasje bijvoorbeeld terugkomen in de halsband, of geef je hond hetzelfde strikje als dat van je zoon. Leuke foto’s en dito herinneringen gegarandeerd!

 

 

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 121

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *