Je perfecte verjaardagsfeestje in thema unicorn of zeemeermin

Binnenkort viert jouw dochter haar verjaardag en daar wil je natuurlijk een onvergetelijk feestje van maken! Dankzij een creatief thema zorg je ervoor dat haar verjaardagsfeestje een persoonlijke touch krijgt. Heel populair zijn de thema’s zeemeermin en unicorn! Maar hoe begin je aan zo’n feestje? Hier vind je enkele gouden tips!

Verjaardagsfeestje zeemeermin 

 

 

Een verjaardagsfeestje in het thema zeemeermin is weggelegd voor de echte waterratten! Geïnspireerd op de film Ariël, één van de meest geliefde Disney-personages, bieden veel zwembaden tegenwoordig een totaalspektakel aan met lessen, een onderwaterparcours en bijpassende lekkernijen. Bij een mermaid swimming les wanen de kindjes zich voor één keer zelf de kleine zeemeermin: ze leren hoe ze een vissenstaart aantrekken en natuurlijk hoe ze met zo’n prachtige staart onder water kunnen zwemmen. Een les om nooit meer te vergeten!

 

Wil je dit zwempartijtje op het land voortzetten? Of je houd je het verjaardagsfeestje sowieso liever bij je thuis, met een zwembad in de tuin, of gewoon een cool themafeest binnenshuis? Organiseer dan een leuk verkleedfeestje, met schmink, bellenblazen, knutselactiviteiten en originele spelletjes in het thema van de film. Met wat zand, mooie schelpen en snoepjes in de vorm van visjes haal je de onderwater wereld op de feesttafel! Bij de bakker kun je prachtige afbeeldingen op een taart laten drukken. Een echte Ariël-taart en dit themafeest voor je dochter is helemaal af!

Je uitnodiging voor een zeemeermin verjaardagsfeestje

Een goed feestje begint natuurlijk al bij de uitnodiging. Cruciaal is wie je uitnodigt, maar even belangrijk is hóé je dat doet. … Zo kunnen de meiden al lang van tevoren naar je verjaardagsfeest uitkijken, een passende outfit bedenken én leuke ideetjes verzamelen! Bij Tadaaz kan je één en hetzelfde thema doortrekken en dit volledig in zeemeermin-thema! Met deze uitnodigingen en decoratie willen de vriendinnen dit zwemfeestje zeker niet missen.

 

 

 

Je eigen unicorn feestje

Voor de allerkleinsten is een zwemles wellicht nog iets te … hoog gegrepen. Maar knutselen, dat gaat wel al! Het schattigste thema voor een kleuterfeestje is ongetwijfeld unicorns. Een unicorn feest vat je samen in drie woorden: kleur, DIY en magie! Eenhoorns houden van roze, goud en paars en regenboogkleuren. Versier je huis dus met kleurrijke ballonnen, vlaggenlijnen en zelfgemaakte pastelkleurige lampionnen. Richt een knuffel- en knutselhoek vol magische unicorns in en werk af met wat glitters van goud.

Activiteiten voor het perfecte eenhoorn verjaardagsfeestje

Voor de magie zorgen de kinderen het beste zelf! Richt een een bijzondere schminkstand in, waarbij de meisjes zich als een echte eenhoorn kunnen vermommen. Wellicht heeft niet iedereen een eenhoornpak of -pruik bij zich. Geen nood: met een knappe zelfgemaakte staart of een diadeem met een leuke hoorn zien ze er net zo leuk uit!

Eén van de allerleukste dingen om zelf te maken zijn unicorn pinata’s. Pinata’s zijn leuke hebbedingetjes die de creatievelingen met wat hulp zeker zelf kunnen maken. Zo sla jij als organisator twee vliegen in één klap: je hebt een toffe activiteit gevonden én maakt een leuk aandenken dat ze na het feestje mee kunnen nemen naar huis.

 

Pinterest

 

Een kinderfeestje is natuurlijk niets zonder leuke spelletjes. Met wat fantasie kun je enkele spelletjes helemaal naar je hand zetten. Maak zelf bingokaarten met verschillende plaatjes in het eenhoorn thema, zoals regenboog, glitters, roze eenhoorn en vleugels. Spelplezier verzekerd!

 

De lekkerbekken kunnen aan de slag met cupcakes of maken zelf een eetbare hoorn door op een ijshoorn met hagelslag topping te strooien. Achteraf smullen ze van al dat lekkers dat ze zelf hebben gemaakt! Is dat niet extra zoet?

 

De uitnodiging voor een unicorn feestje

Bij een eenhoorn feestje hoort natuurlijk een uitnodiging in bijpassende stijl… en ook hierbij kan Tadaaz helpen! Uitnodigingen, bedankkaartjes, bedankjes en decoratie of stickers? Alles vind je bij Tadaaz in het unicorn thema! 

 

Geef hier jouw mening