7 keer grandioze gelukwensen voor een geboorte

Is er een baby geboren in je familie-, vrienden- of kennissenkring? Dan ben je wellicht op zoek naar een originele manier om je gelukwensen over te brengen. Dat kan met een leuke tekst of een lief gedichtje, maar lukt ook in andere creatieve vormen. Zeven inspirerende ideetjes om grandioze gelukwensen over te brengen aan de kersverse ouders!

Zeg het met een gedicht

Het is een klassieke, maar daarom niet minder gewaardeerde manier om je felicitaties over te brengen wanneer de kleine spruit van je zus of beste vriendin geboren is: een gedichtje. Speels of serieus: kies een tekst die past bij je eigen stijl. Bijvoorbeeld:

 

Wat een bijzondere gebeurtenis moet dat zijn

Alles erop en eraan en nog zo klein

Een kind om heerlijk te verwennen

En waarin je vast heel veel zult herkennen

 

Voor de geboorte van een tweeling zijn deze dan weer geschikt:

 

Elke baby die geboren wordt

brengt liefde, vrede en geluk

en met deze dubbele portie

kan de toekomst niet meer stuk

 

De geboorte van een kind

is steeds opnieuw een wonder

maar twee wonderen tegelijk

dat is wel heel bijzonder

 

Creatief aan de slag met gelukwensen voor een geboorte

Je kunt natuurlijk ook afstappen van de klassieke tekst, en je gelukwensen overbrengen met een inspirerend beeld. Wij vonden inspiratie bij enkele Amerikaanse ‘babyshower’-tradities, zoals een mini-waslijntje waar je papieren of kartonnen babykleertjes of dierenvormen aan ophangt (mét mini-wasknijpers, uiteraard). Op die papieren vormen schrijf je vervolgens je gelukwensen.

 

gelukwensen geboorte 2

(Bron: Art Bar)

 

 gelukwensen geboorte

(Bron: Cositas de Mamis)

Wil je de gelukwensen extra lang bijhouden voor jezelf en je nieuwe sterretje? Dan heb je met onderstaand idee zeker een schatkist aan herinneringen!

 

gelukwensen geboorte 3

(Bron: Etsy)

 

 

En wat dacht je van deze originele variant op ‘hoera, een meisje’?

 

gelukswensen geboorte

(Bron: April and May)

Beste wensen voor bijzondere mensen

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor een bijzonder iemand? Verpak je wens dan als cadeautje! Op een bijzondere manier je zus of beste vriendin geluk wensen. Want tante of suikertante worden is net dat tikkeltje extra speciaal. Neem een kijkje bij onze fotocadeaus geboorte voor de meest originele ideeën! Geef jij een geboortetegel of liever een leuk set onderzetters voorzien van de mooiste foto van de baby?

 

Ben je nog op zoek naar andere leuke ideeën? Dan is het Pinterest board Tadaaz ** Gastenboek ** exact wat je zoekt!

Standaard afbeelding
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 180

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.