Dé geboortekaartjes trends voor 2019

Een wondertje op komst dit jaar? De geboorte van jouw baby is dan zeker het hoogtepunt van 2019. Behalve de kinderwagen, de babykamer en babykleding ga je nu ook op zoek naar een uniek geboortekaartje. We helpen je graag met een beetje inspiratie voor het vinden van het perfecte geboortekaartje voor jouw kindje! Welke stijlen, kleuren en thema’s zijn helemaal hip in 2019?  Je leest alles over de geboortekaartjes trends in deze blog.

Geboortekaartjes trend #1: A touch of gold

Ga voor een luxe uitstraling met een babykaartje met gouden details. Deze trend is eigenlijk een beetje een blijver van vorig jaar. En daar zijn wij zeker blij mee. Want wat hebben we een prachtige geboortekaarten met een gouden randje! In ons assortiment vind je geboortekaartjes met een subtiele goudfolie : gouden bloemblaadjes of gouden confetti bijvoorbeeld. Of een lief vogeltje dat straalt op het babykaartje van jullie kindje. Wil jij echt uitpakken? Laat dan de naam van jouw kindje in goudfolie op het kaartje bedrukken. Dit gebeurt met een ambachtelijk foliestempel dat we speciaal voor de productie van jouw kaartjes laten maken. Uiteraard krijg je deze stempel meegestuurd met je bestelling! Lees er alles over in onze blog over babykaartjes met folie.

Geboortekaartjes trend #2: Tipi’s en indianen

Hij is bijna niet meer weg te denk uit de baby- en kinderkamer: de tipi-tent! Heel leuk voor zo’n kleintje om heerlijk in zijn of haar eigen wereldje weg te dromen. Bovendien zijn ze super stylish en passen ze in bijna elk interieur. Ook in de geboortekaartjes trends is de tipi tent helemaal hip! Bekijk onze kaartjes in dit thema en laat je verrassen door tipi’s, indianenvosjes en veertjes. Om bij weg te dromen!

Geboortekaartjes trend #3: Nature

Dit thema is heel trendy voor de babykamer. Er worden veel natuurlijke materialen gebruikt. Hout of rotan en gebreide poefjes bijvoorbeeld. And we love nature! Uiteraard zie je dit ook terug in onze geboortekaartjes. Stoere babykaartjes van kraft papier, romantische bloemenkaartjes of een geboortekaartje met een botanische look.

Geboortekaartjes trend #4:  Beestenboel

Ook beestenboel is één van de geboortekaartjes trends die we dit jaar veel terugzien. Afhankelijk van welk diertje maken ze je kaart óf superschattig óf juist heel stoer. Je kan dus alle kanten op met een geboortekaartje met dieren! Ons design-team heeft een leuk en ruim aanbod in dit thema ontworpen. Niet alleen de hondjes en katjes komen terug op de geboortekaartjes, nee hoor! Laat je verrassen door de kleine panda in geometrische vorm, een getekend walvisje of een stoere junglekaart. De keuze is reuze!

Geboortekaartjes trend #5: Colour your world

Met de kleuren kun je alle kanten op! De pasteltinten blijven voor baby’s veel geziene kleuren. Zachte tinten roze, blauw en mintgroen gecombineerd met wolkjes of lieve diertjes zijn een perfecte combinatie. Wil je liever een knalkleur? Dat kan natuurlijk ook, geel is bijvoorbeeld een kleur die erg populair is! Vind je wel een mooi kaartje, maar net niet in jouw kleur? Dan is het handig om te weten dat een deel van onze kaarten in kleur aanpasbaar zijn. Let op het multi-colour icoontje dat bij de kaartjes vermeld wordt. Je past jouw favoriete geboortekaart dan heel eenvoudig aan naar je lievelingskleur in de online editor. Handig toch!

 

Geboortekaartjes trend #6: De eerste foto

Natuurlijk willen familie en vrienden zien hoe jullie kindje eruit ziet. Bovendien ben je supertrots op je zoon of dochter en kun je niet wachten om hem of haar aan iedereen voor te stellen. Dan kun je kiezen om een geboortekaart met het eerste kiekje van jullie wonder te versturen. Fotokaarten zijn er in allerlei vormen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om op elke kaart een fotovak toe te voegen. Op deze manier kun je geboortekaartjes maken met een hele persoonlijke touch!

Ontdek alle geboortekaartjes >

Wij van Tadaaz wensen je in heel veel plezier met de zoektocht naar het perfecte babykaartje voor jouw zoon of dochter. We hopen je met deze geboortekaartjes trends een beetje op weg te hebben geholpen. Kies je favoriete kaartjes en pas ze aan naar jouw wensen. Het is ook een goed idee om een proefdruk te bestellen zodat je zeker weet dat jouw kaartje helemaal naar wens is. Heb je vragen, neem dan zeker contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Geef hier jouw mening