Je eigen gepersonaliseerd mondkapje maken

 

Met Tadaaz gaan we samen de strijd tegen het coronavirus aan! In de landen om ons heen is het dragen van een mondkapje verplicht voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar op plaatsen waar je niet genoeg afstand van elkaar kunt houden, zoals op het openbaar vervoer en op school. In Nederland is het niet verplicht maar ben je op zoek naar een mondkapje? Goed nieuws is: je kunt bij Tadaaz je eigen mondkapje laten bedrukken!

Mondmasker maken

 

Net zoals je al onze te personaliseren koektrommels en mokken kent, kun je nu ook je eigen mondkapje personaliseren. En wat voor eentje! Het is volledig te bedrukken naar eigen wens met foto’s en/of tekst!

 

Ondanks dat het dragen van een mondkapje wat onnatuurlijk en ongemakkelijk kan voelen, proberen wij met onze mondkapjes toch een glimlach op je gezicht te toveren. Ontwerp er eentje waar je je goed bij voelt en waarmee het goed voelt om de straat op te gaan. Dankzij je zelfgemaakt ontwerp zal dat geen probleem zijn!

 

Bestel je mondkapje online op onze website. Vanaf dan begint het leuke deel: personaliseren! Heb je liever een opvallend model? Of hou je het liever simpel? De keuze is volledig aan jou! Ook erg leuk om samen te ontwerpen met de kids.

 

Zelf je mondkapje maken en personaliseren kan in de editor op onze website. Kies ervoor om een foto te uploaden, er een leuke tekst op te zetten of om er zelfs leuke emoticons of icoontjes aan toe te voegen! Even alles goed zetten en hop, jouw zelfgemaakte mondkapje is klaar!

 

Originele ideeën

Kinder mondkapjes

De kans is groot dat de kids niet zullen staan te popelen om een mondkapje op te zetten maar daar weten wij wel raad mee! Met een leuk en speels ontwerp worden mondkapjes een stuk leuker om te dragen voor de kleinsten onder ons. Laat ze er iets opzetten waar ze fan van zijn, zoals stoere dino’s, een superheld of schattige eenhoorns en zie ze stralen van trots!

 

 

Viroloog of minister?

Heb je graag een origineel mondkapje dat niemand anders heeft? Zo bestaan er ook al mondmaskers met de mond van ministers, koningen of acteurs of actrices erop. Je kan dus een soortgelijk mondmasker maken met een leuke originele snoet! Kijk of ze het gezicht herkennen!

Bezorg anderen een glimlach met jouw leuke ontwerp, want zeker in deze tijd is het belangrijk om de moed erin te houden en om te blijven lachen.

 

Grappige maskers

Toon telkens je grootste glimlach bij het dragen van jouw mondkapje. Dat kan bijvoorbeeld met een mondmasker met een opvallende gezichtsuitdrukking, zoals een pruillip of een brede smile. Of kies voor de bek van een dier of misschien durf je het zelfs aan met je favoriete personage uit horrorfilms. Grappige tip: maak mondkapjes met de gezichten van je gezin en laat ze dragen door een ander gezinslid. Eigenlijk doe je dan een soort face swap. Een garantie voor veel plezier!

 

Vrolijke prints

Blijf je toch liever bij een iets veilig ontwerp tijdens het dragen van jouw mondkapje? Dan kun je kiezen voor eenvoud; voor klassieke streepjes of misschien wel tijdloze bloemenprints. Ook ruitjes zijn altijd een goed idee, natuurlijk. Less is more!

 

Laten bedrukken

De te personaliseren mondkapjes bestaan aan de buitenkant uit polyester en aan de binnenkant zijn ze gemaakt van katoen. Daarnaast kun je op Tadaaz.nl ook mondkapjes van katoen vinden die volledig van katoen gemaakt zijn. Tussen de twee verschillende stoffen is ruimte voorzien voor het plaatsen van een vervangbare filter. Die kun je heel eenvoudig tussen de twee lagen van het mondmasker bevestigen.

 

Je kunt op het gepersonaliseerd mondmasker ook je eigen naam laten drukken, zo weet je zeker dat dit mondkapje van jou is en dat jij de enige bent die het aanraakt. Tadaaz biedt ook de mogelijkheid om je favoriete kleur te kiezen.

 

 

 

Duurzame mondkapjes

Wanneer je op zoek bent naar een mondmasker dan is het belangrijk om te weten dat het herbruikbare mondkapjes zijn. We raden aan om ze niet meer dan vier uur achter elkaar te dragen en om ze daarna te wassen. Was het mondkapje op minstens 60 graden, in de wasmachine, of milieuvriendelijker; met de hand, om de bacteriën te doden.

 

Eenmaal gewassen is het mondkapje zo goed als nieuw, dus vanaf dan kun je het opnieuw dragen. Zo kun je steeds weer, iedere dag gebruik maken van je gepersonaliseerd mondkapje.

Geef hier jouw mening