Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
0115 - 61 45 44

Klantenservice
ma-do: 8.30-17u / vr: 8.30-15u 

Tip: Ordernummer bij?

Bohemian Wedding

Bohemian Weddings oftewel Boho Chic Weddings zijn helemaal hip! En dat is niet gek, want deze bruiloften hebben een hoge wauw-factor.  Het thema Bohemian creëert een ongedwongen gevoel. Denk aan kleurrijke bloemen, nomadische details, natuurlijke elementen, vintage items en ga zo maar door. De bohemian stijl is alles behalve strak & shiny en de mogelijkheden zijn legio. Denk aan bruiloften in Bohemian Beach stijl, Vintage Bohemian of rustiek Bohemian – eigenlijk kan alles wat jij mooi vindt in één prachtig geheel gegoten worden. Zo wordt het echt een heel persoonlijke bruiloft die nog lang in ieders geheugen gegrift zal staan als het huwelijk van het jaar…

Bij een Bohemian bruiloft hoor natuurlijk een dito uitnodiging voor jullie trouwdag! Onze ontwerpers hebben een adembenemede collectie Bohemian trouwkaarten gemaakt. Dus start je zoektocht naar de perfecte trouwkaart hier en nodig je gasten uit met een trouwuitnodiging die helemaal past in jullie thema Bohemian Wedding. Passend bij deze stijl hebben we gedacht aan mooie sluitstickers, tafeldecoratie en ook aan matching Boho Chic bedankjes voor jullie gasten. Ontdek nu snel de trouwkaarten in Bohemian stijl. 

Maak je favoriete kaart helemaal naar wens op en overtuig jezelf van de prachtige kwaliteit van onze trouwkaarten door een modelkaart van jouw persoonlijke ontwerp te bestellen. Geniet van de voorbereiding voor jullie mooiste dag.