Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
0115 - 61 45 44

Klantenservice
ma-do: 8.30-17u / vr: 8.30-15u 

Tip: Ordernummer bij?

Buromac trouwkaarten

De trouwkaarten met een prachtige afwerking uit onze Buromac-collecties mogen natuurlijk niet in het aanbod ontbreken. Je kunt  zowel trouwkaarten uit de collectie Papillons als uit de collectie La Vie en Rose terugvinden. In deze collecties vind je trouwkaarten in allerlei stijlen.

De uitnodigingen worden geproduceerd uit mooie, luxe papiersoorten en bestaan vaak uit meerdere delen. Een prachtige omslag of pochette met luxe details bijvoorbeeld, de inlegkaart kun je hierbij naar eigen wens invullen. De trouwkaarten onderscheiden zich door een bijzondere afwerking zoals goudfolie waardoor jouw trouwkaart net dat tikkeltje extra krijgt. Ook de klassieke handgeschepte kaarten, oftewel Oud-Hollandse kaarten, zijn onderdeel van het ruime aanbod.

Dus vind jij luxe trouwkaarten ook zo mooi? Kies dan voor een uniek design uit één van onze Buromac-collecties. Ontdek snel de Buromac-kaarten en bestel in 1-2-3 twee gepersonaliseerde modelkaarten van je absolute topfavorieten.  Kies bovendien ook in dit thema bijpassende enveloppen, receptiekaarten, trouwbedankjes en sluitzegels voor een compleet geheel.