Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
0115 - 61 45 44

Klantenservice
ma-do: 8.30-17u / vr: 8.30-15u 

Tip: Ordernummer bij?

Leveringsopties en kosten

 

Portkosten 

Verzendkosten (PostNL pakketdienst) € 3,95

Bij bestellingen vanaf € 25,- gratis verzending

 

Leveringstermijn BESTELLINGEN

* Bestel je op een werkdag voor 14u? Dan wordt jouw bestelling nog dezelfde dag door ons verstuurd. Alleen voor de producten met folie (goudfolie, zilverfolie of koperfolie) hebben we 2 werkdagen extra nodig om deze te produceren. De specifieke levertermijnen worden vermeld op de detailpagina van elk product. Geboortekaartjes worden door ons met de grootste prioriteit behandeld. 

 

Leveringstermijn PROEFDRUK

Proefdrukjes worden per briefpost verstuurd (portkosten zijn gratis) binnen 2 à 3 werkdagen

Neem gerust contact met ons op voor vragen omtrent de leveringen rond de Feestdagen.  

Indien je proefdrukjes en andere producten samen zou bestellen, hou er dan rekening mee dat deze apart worden verstuurd. Proefdrukken worden verstuurd met de briefpost van PostNL, terwijl de bestellingen met een pakje worden verstuurd.

 

*Tadaaz staat niet garant voor de gehaalde leveringstermijnen van PostNL (zie onze algemene voorwaarden), we zijn afhankelijk van de bezorgdiensten van PostNL. Soms gebeurt het dat een kaartje is vertraagd, bijvoorbeeld doordat iets verkeerd liep in het sorteercentrum van PostNL of door slechte weersomstandigheden. Is jouw bestelling niet bezorgd binnen de verwachte levertermijn en weet je zeker dat het leveringsadres klopt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

 

 

Levering