Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
0115 - 61 45 44

Klantenservice
ma-do: 8.30-17u / vr: 8.30-15u 

Tip: Ordernummer bij?

Geboortekaartjes

Elk kindje is uniek, dat vraagt om een evenzo uniek geboortekaartje

Je bent zwanger! Misschien is het  jullie eerste kindje? Misschien is nummer twee onderweg? Of krijg je een derde of een vierde kindje? Elke zwangerschap is bijzonder en dat geldt zeker voor ieder kindje.

Hierbij hoort natuurlijk een passend babykaartje. Daarom bieden wij een ruime keuze aan originele geboortekaartjes. Grote kans dat jouw favoriete kaartje ertussen zit!

Geboortekaartjes, een unieke herinnering aan de geboorte van jullie kindje.

Er is ongetwijfeld een bepaalde stijl die jullie erg mooi vinden. Het is leuk om geboortekaartjes te maken die helemaal in deze stijl passen. Misschien heb je een bepaalde kleur of thema in de babykamer die je ook terug wil zien in de geboortekaarten. Of wil je graag een foto van je newborn in het babykaartje plaatsen?

Er zijn zoveel mogelijkheden, we helpen je graag een eindje op weg met jouw zoektocht naar het perfecte geboortekaartje.

Onze thema’s & stijlen in geboortekaartjes

Je hebt inmiddels een beetje een idee over de geboortekaartjes? Dat is al een mooi begin! Bij Tadaaz kun je de zoektocht verfijnen tot je dat ene perfecte kaartje voor jouw kindje hebt gevonden. Bovendien bieden wij passende babyborrelkaartjes, stickers, bedankjes en bedankkaartjes.

De tijd dat een babykaartje ‘gewoon’ een aankondiging was is al lang verleden tijd. Wij volgen de laatste trends op de voet en ontwerpen hippe geboortekaartjes. 

Vintage is in en retro is hip! Natuurlijk is ook in onze collecties deze stijl terug te vinden. Ben jij helemaal weg van de vintage-look? 

Je houdt van bijzondere en unieke dingen? Kies dan voor een geboortekaartje in een originele vorm zoals een vlaggenlijnen of een een tipi-tentje.

Unieke designs met een prachtige afwerking. Dàt typeert de geboortekaarten uit onze Buromac-collecties Baby Folly en Pirouette. 

Jullie baby is de mooiste en liefste van de wereld. Plaats de eerste foto van jullie baby in zijn of haar geboortekaartje voor een super persoonlijk effect.

Niet één maar twee wondertjes onderweg? Ook voor tweelingkaarten ben je bij Tadaaz aan het juiste adres! 

Met bovenstaande thema’s hopen we je een eindje op weg te hebben geholpen met het vinden van het perfecte geboortekaartje. Heb je het gevonden? Maak dan eenvoudig via de online editor jouw eigen unieke babykaart en overtuig jezelf  van de kwaliteit door een modelkaart te bestellen.

Tevreden over je creatie? Je kunt dan eventueel de envelopjes al vooraf bestellen en schrijven. Want als aanstaande ouders wil je alles geregeld hebben voor de komst van jullie baby. Je kaartje staat in ieder geval al klaar in je account, het wachten is op de geboorte van jullie zoon of dochter. Als het langverwachte moment is aangebroken en jullie kunnen jullie kindje in de armen sluiten, hoef je alleen de laatste gegevens te wijzigen en je bestelt in 1-2-3 het geboortekaartje van jullie wondertje.

Wij bij Tadaaz zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom zijn wij je graag van dienst bij vragen of verzoekjes om jouw kaart tot in de puntjes te verzorgen. Want de geboorte van jullie wondertje aankondigen doe je maar één keer en dat moet perfect zijn.

Heb jij de geboortekaartjes voor jullie wondertje helemaal zelf ontworpen en zoek je een mooie kaart om deze op te laten drukken? Neem dan een kijkje bij ons assortiment eigen ontwerp. Enorm veel leuke kaarten in allerlei formaten om jouw eigen ontwerp te uploaden. Natuurlijk is het ook mogelijk via de online editor jouw geboortekaartjes zelf te ontwerpen.