Verzendservice

Indien je geïnteresseerd bent in deze service neem dan contact op met onze klantenservice voor concrete afspraken.

We gaan na of het kaartje dat je hebt gekozen, voldoet aan de vereisten. Indien dat zo is, dan bezorgen we je per mail een excellijst voor de etiketten én een link om de verzendservice toe te voegen    in je winkelmandje.

We bespreken samen de levertermijn – die kan afwijken van onze normale levertermijnen. Afhankelijk van het uur waarop de effectieve geboortebestelling ( kaarten) binnenkomt, kan afgesproken  worden of de kaarten nog de dag van bestelling op de bus gaan of de volgende werkdag.

Je levert ons de adressenlijst aan via een excelbestand dat wij bezorgen. Je noteert daarin ook hoeveel kaartjes en enveloppen we naar jouw eigen huisadres mogen sturen. Gelieve de adreslijst pas naar ons te sturen als deze definitief klaar is.

Zodra de baby geboren is plaatst je de bestelling ( kaartjes + enveloppen + verzendservice) én verwittigt je ons nog eens telefonisch.

De prijs voor de verzendservice ( 1,44 EUR) omvat: 

  • Postzegel (frankeerkosten Nederland tot 20 gram € 0,96) 
  • Kaart in envelop stoppen 
  • Etiket printen en plakken op de envelop

 Wij gaan onmiddellijk voor je aan de slag en drukken de geboortekaartjes, printen de adresetiketten, plakken deze op de enveloppen en versturen de kaartjes in de enveloppen.

De geboortekaartjes worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen door PostNL bezorgd. We zijn hier echter wel steeds afhankelijk van de postbezorger. In Nederland wordt op zondag, maandag en feestdagen geen brievenbuspost bezorgd.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk