Hoe kan ik bestellen?

Bestellen bij Tadaaz is opmerkelijk eenvoudig! Als je een kaartje hebt gekozen, klik je rechts in productdetail op 'maak je kaart/personaliseer!' en pas je het product naar wens aan.
Je kunt jouw ontwerp opmaken en opslaan in jouw account (jouw ontwerp wordt 6 maand bewaard in jouw account). Van dit voorlopig ontwerp kun je een gratis modelkaartje (max. 2) bestellen, zo kun jij jouw kaartje alvast eens bekijken hoe hij er zal uit zien.

Er zijn 2 opties om jouw ontwerp te bestellen:
Optie 1:

• Klik op de pijl naar rechts. Zo krijg je een pop-up venster te zien.
  • Je krijgt de keuze om te bestellen (en aantal al dan niet te wijzigen)een proefdruk aan te vragen of om je ontwerp te bewaren.
  • Zo kom je in jouw winkelmandje terecht.

Optie 2:

• Je klikt meteen op de knop 'Bestellen'
  • Zo krijg je een pop-up venster te zien met de keuze om te bestellen of om een proefdruk aan te vragen.
  • Zo kom je opnieuw in jouw winkelmandje terecht.

Vanuit je winkelwagentje kan je verder winkelen of afrekenen. In amper vier handige online stappen zal je bestelling worden afgehandeld.