Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
0115 - 61 45 44

Klantenservice
ma-do: 8.30-17u / vr: 8.30-15u 

Tip: Ordernummer bij?

Hip & Trendy

Laat je inspireren door ons groot aanbod geboortekaarten in het thema hip & trendy. De mogelijkheden binnen dit thema zijn legio! Hip & trendy is natuurlijk een ruim begrip. Binnen dit thema is er zoveel mogelijk. We zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje:

Zoveel mensen, zoveel wensen luidt het spreekwoord. Daarom doen wij ons uiterste best een zo breed mogelijk assortiment geboortekaartjes voor te stellen. Uiteraard volgen wij hierbij de laatste trends op de voet.

Binnen dit thema is ook een mix van verschillende stijlen mogelijk. Houd je van puur en stoer, dan is een Kraft-kaartje echt iets voor jou. Je kunt dit combineren met een foto van je baby of met zachte pasteltinten voor een lief effect. Je wilt een hip kaartje combineren met jouw liefde voor dieren of je wil graag jullie trouwe viervoeter deel uit laten maken van het babykaartje? Ook dat is mogelijk! Hippe geboortekaartjes met diertjes maken namelijk ook deel uit van ons grote aanbod. Laat je bovendien verrassen door allerlei leuke extraatjes zoals sluitstickers, uitnodigingen voor het kraamfeest of de babyborrel en bijpassende kraambedankjes voor jouw gasten.