Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
0115 - 61 45 44

Klantenservice
ma-do: 8.30-17u / vr: 8.30-15u 

Tip: Ordernummer bij?

Meer dan 60 jaar ervaring in familiedrukwerk

De kracht van ervaring!

Dé specialist in kaartjes, bedankjes, .. en meer

Ben je op zoek naar geboortekaartjes, trouwkaarten of een uitnodiging voor je verjaardag? Bij ons maak je online kaarten voor elke gelegenheid! Bovendien kun je ook de leukste bedankjes, bedankkaarten en zelfs gepersonaliseerde cadeaus terugvinden. Alles om jouw Happy Moment te vieren dus! 

Onze online start als Tadaaz hebben wij in 2013 gemaakt. Maar het ontwerpen en produceren van de mooiste designs doen wij al veel langer! Ons moederbedrijf Buromac heeft namelijk al meer dan 60 jaar ervaring met het ontwerpen en het produceren van familiedrukwerk. En dáár plukken wij als Tadaaz de vruchten van!

Met veel plezier en ervaring maken onze ontwerpers de mooiste designs. Online maak je heel eenvoudig jouw eigen creatie die wij vervolgens met liefde voor jullie drukken en verzenden. Alle kennis en ervaring onder 1 dak, wel zo makkelijk! Tadaaz is de perfecte partner om elke mijlpaal in jouw leven te vieren, daar kun je op vertrouwen.

Met oog voor detail

Druk bezig met de voorbereidingen voor je bruiloft? In afwachting van de geboorte van jouw kindje? Of misschien vier jij binnenkort je verjaardag? Je zoekt ongetwijfeld een heel bijzonder kaartje om dit belangrijke moment te kunnen vieren. Bij Tadaaz ben jij aan het juiste adres!

Door onze jarenlange ervaring en een zeer geavanceerd machinepark kunnen wij kaarten aanbieden met blinkende goud-, zilver- en koperfolie. Maar ook gelaserde kaarten zijn in ons assortiment terug te vinden. Zelfs de trendy houten vormpjes bij de geboortekaarten worden in eigen huis geproduceerd! 

Een kaartje met een detail in blinkende folie is prachtig. Maar wij gaan graag nog en stapje verder! We bieden geboortekaartjes aan waarop de naam van jouw wondertje letterlijk straalt in blinkende folie. Ook bij de trouwkaarten en communiekaarten kun je deze gepersonaliseerde folie terugvinden. Deze kaarten worden met een ambachtelijke foliestempel geproduceerd op authentieke machines.

 

Een beetje inspiratie

Laat je inspireren door de mooiste folie en andere prachtige afwerking van onze kaarten...