Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Houten dienbladen met foto

Als je op zoek bent naar een leuk gepersonaliseerd cadeau ben je bij Tadaaz aan het juiste adres! Ontdek bijvoorbeeld onze houten dienbladen die je kunt personaliseren met tekst en foto’s.  

Jouw favoriete foto op gepersonaliseerde dienbladen

Een dienblad is het ideale cadeautje voor een speciaal iemand, het is ook niet zomaar een dienblad! Je kan het personaliseren met de leukste foto’s en/of tekst. Leuk voor oma en opa met hun kleindochter of zoon erop! Je kan het dienblad met foto en tekst customizen via onze handige online tool.

Een uniek persoonlijk dienblad voor je geliefde

Eet je liefste graag ontbijt op bed? Kies dan voor een speciaal en uniek cadeautje met de jouw foto erop of een unieke foto van jullie samen. Maak er een leuke ochtend van! Dat lukt sowieso met dat originele dienblad met foto.

Zijn of haar lievelingsontbijtje op bed met zo’n uniek dienblad, je ochtend kan niet meer stuk. Op het grote dienblad kun je zelf voor een fotocollage kiezen met je leukste herinneringen erop.

Een dienblad met foto voor speciale gelegenheden

Als je speciale gelegenheden hebt kun je makkelijk hapjes en drankjes op dit uniek dienblad zetten, dit zorgt voor een persoonlijk gevoel. Net een pasgeboren baby'tje erbij gekregen? Hoe leuk zou het zijn dat deze kleine spruit op het dienblad staat, of samen met de grotere kapoen die rondloopt bij jouw thuis.

Speciale gepersonaliseerde dienbladen met foto voor de leukste momenten

Je vindt op onze website dienbladen in verschillende thema’s waaruit je kan kiezen. Je kunt een dienblad kiezen met een bloemenkrans, fotocollage, bohemian thema en nog veel meer leuke motieven! Neem snel een duik in het aanbod.

Het is het perfecte cadeau voor kerst, een verjaardag of bruiloft. Met de feestdagen zijn deze dienbladen zeker een must. Het is een ideaal cadeau voor oma, tante of mama!

Leuke houten dienbladen gepersonaliseerd met jouw foto of fotocollage. Hét perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Snel online besteld en geleverd!