{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Bedankkaartjes

3 ProductenSportieve bedankkaartjes voor de eerste communie

Is jouw kind ook zo gek van sport en wil hij of zij het liefste de hele dag buiten ravotten of voetballen met vriendjes en vriendinnetjes? Dan bevelen wij ons assortiment met sportieve communie bedankkaartjes en uitnodigingen aan, dat past helemaal bij ze! Ideaal om je gasten te bedanken na een bijzondere dag.

Een communie bedankkaartje met een sportieve groet

Is voetbal de grootste hobby van je kind? Dan kun je niet om onze communie bedankkaartjes voetbal heen. Deze stoere bedankkaartjes voor de eerste communie zijn helemaal aangepast aan de smaak van de communicant. Alle gasten van het communiefeest zullen jou niet anders kennen dan dat er een sportieve groet wordt verbonden aan jouw kaart. Voeg je eigen foto toe en klaar is kees!

Een fietsje of een voetbal op je bedankkaartje

Ook vind je bij Tadaaz andere sportieve communie bedankkaartjes met bijvoorbeeld een fietsje erop, erg stoer en speels. Vind een sportief symbool van een voetbal of fiets op de voorkant en dit zie je ook terug op de achterkant van het bedankkaartje. De bedankkaartjes van Tadaaz zijn vaak enkelzijdig en lichtgewicht zodat ze eenvoudig mee te geven of te versturen zijn. De achtergrondkleur kun je in de editor heel gemakkelijk aanpassen.

Ruime keuze aan sportieve communiekaarten

Je kunt de communie bedankkaart ook in dezelfde stijl doen als de communie uitnodiging. Hier vind je al onze sportieve communie uitnodigingen waaronder ook communie uitnodigingen voetbal en andere uitnodigingen die passen bij echte sportievelingen. Een rechtop staand of liggend model, een kaartje met afgeronde hoeken; er is volop keuze! Je kunt zelfs je eigen creativiteit in de kaart kwijt: bij Tadaaz maak je eenvoudig je eigen ontwerp.

Sportieve kaartjes: ook voor stoere meiden!

Natuurlijk zijn de kaartjes niet alleen bedoeld voor jongens. Is jouw dochter een sportieve meid of fan van de oranje leeuwinnen? Twijfel dan niet om ook voor dit voetbal bedankkaartje te kiezen. Je kunt de achtergrondkleur naar jouw smaak aanpassen indien je een andere kleur wenst dan het afgebeelde blauw of groen. Vind je het moeilijk om je keuze te maken? Hier vind je nog meer bedankkaartjes voor meisjes. Voor de communie van je zoon of dochter zit je helemaal goed bij Tadaaz.

Bedankkaartjes en uitnodigingen voor de grootste fans

Een bedankkaartje helemaal naar de zin van je zoon of dochter; dat zijn onze communie bedankkaartjes sport. In deze sectie ben je op het juiste veld geland wanneer je een heel fanatieke zoon of dochter hebt. Kan hij of zij geen training overslaan en geen dag zonder het nieuws te volgen over zijn of haar favoriete sporter? Dan zit je hier helemaal goed!

Bekijk ook Tadaaz’ assortiment met communie uitnodigingen voetbal en sport. Verstuur allereerst de communie uitnodiging en verstuur na afloop van het communiefeest een mooi aandenken. 

Bedank opa en oma met een leuk fotocadeau

Na afloop een cadeau sturen aan de gasten van je communiefeest? Bekijk dan onze communiecadeaus. Hier vind je koektrommels, onderzetters en bedrukte mokken. Op de foto cadeaus druk je een mooie foto van jezelf in de outfit van je eerste heilige communie af. Is het niet leuk voor opa en oma om een gepersonaliseerd aandenken cadeau te krijgen van de eerste communie van hun kleinkind?

Personaliseer de meest originele fotocadeaus in een handomdraai!

Je kunt bij Tadaaz niet alleen uitnodigingen personaliseren maar ook de leukste fotocadeaus. Het is heel eenvoudig in onze editor: kies het cadeau uit, upload de mooiste foto van je kind, voeg er een passende tekst aan toe en klaar!

 Wij zorgen ervoor dat cadeau gedrukt en goed verpakt bij je thuis wordt afgeleverd. Zo heb je een origineel cadeau en een extra leuk fotocadeau voor je favoriete tante of oom of grootouder(s). Een aandenken aan een dag om nog lang te heugen!

De nieuwe collectie communie bedankkaartjes van Tadaaz

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Kijk dan in onze nieuwe collectie met bedankkaartjes. Bij Tadaaz vernieuwen we onze collectie regelmatig zodat we je steeds weer kunnen verrassen met nieuwe kaartjes. In onze nieuwe collectie zul je vast en zeker slagen!