Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Eten0 producten

Geen resultaten


Eten met herinneringen aan je communie- of lentefeest

Koekjestrommel met foto als origineel cadeau communie

Een mooi communie cadeau vinden is niet altijd gemakkelijk. Maar een fotocadeau is altijd een schot in de roos. De mooiste herinnering aan die bijzondere dag, zowel voor het feestbeest als voor de mensen met een bijzondere rol. Bijvoorbeeld meter, peter, grootouders en ouders…

 

Een leuke koekjestrommel communie met eigen foto is een prachtige herinnering aan die mooie dag. Je kan ze vullen met zelfgebakken koekjes als originele afwerking! Hij of zij die dat mooie fotocadeau krijgt zal hier lang genot van hebben.

 

Zo’n mooie koekjestrommel met foto is iets dat je voor altijd hebt. Die dag vergeten zal dus niet snel gebeuren. En op die manier schitteren je communiefoto’s nog lang na!

 

Het kan natuurlijk ook zijn dat je als meter of peter die koekjestrommel aan het feestbeest geeft. Een originele foto van jullie beiden is dan de perfecte keuze om op die leuke koekjestrommel te plaatsen. 

 

Lunchbox met foto, een bijzonder communie cadeau 

Een gepersonaliseerd cadeau met eigen naam of foto is een schot in de roos voor vrienden en familie. Er zijn vermoedelijk enkele personen die je in het bijzonder wil bedanken voor hun cadeaus, hulp en steun na afloop van je communie- of lentefeest.

 

Een lunchbox communie die je met je favoriete foto of een bijzondere boodschap kan personaliseren, zullen ze heel erg leuk vinden. Bovendien is een broodtrommel met naam en/of foto’s iets wat we heel vaak nodig hebben in het dagelijkse leven!

 

Onmisbaar dus, zo’n lunchbox. Je kan de broodtrommel laten bedrukken met eigen foto of je naam en datum van het feest. Je communiefoto’s komen nogmaals van pas en je hebt een bijzonder cadeau voor die bijzondere mensen. Waar wacht je nog op?

 

Op onze website personaliseer je gemakkelijk jouw ontwerp. 

 

Gepersonaliseerd dienblad communie als origineel geschenk

Op zoek naar een origineel cadeau om meter, peter of grootouders in de watten te leggen? Ze hebben je ongelofelijk veel gesteund in alles rond je communie of lentefeest en dat verdient een geschenk.

 

Heb je al eens gedacht aan een persoonlijk dienblad met foto? Persoonlijker kan niet! Dankzij dit originele geschenk denken ze nog vaak terug aan die prachtige dag.

 

Je kan het dienblad personaliseren door je eigen foto, naam toe te voegen in de editor. Ze zullen niet weten wat ze zien!

 

Je kan het nog origineler aanpakken. Verras hen op een mooie dag met een ontbijt op bed. Dit kan je presenteren op je origineel dienblad met foto als kers op de taart. Wanneer ze het ontbijtje helemaal hebben opgegeten, zullen ze de grootste verrassing zien!

 

Een groot dienblad is heel handig om in huis te hebben. Ook als ze bijvoorbeeld bezoek krijgen en enkele hapjes willen presenteren, kan dat op je gepersonaliseerd dienblad communie. Je feest zal nog vaak het gespreksonderwerp zijn dankzij je mooie geschenk.

 

Ook je communiefoto’s worden op een originele manier gebruikt door deze op een mooi foto cadeau te verwerken. En zeg nu zelf, het is jammer om niets meer te doen met die ongelofelijk mooie foto’s die jullie speciaal lieten maken voor die bijzondere gelegenheid.

 

Wie ga jij verrassen met dat gepersonaliseerde dienblad met foto?