Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Kantoor0 producten

Geen resultaten


Kantoor accessoires als aandenken aan je communiefeest

 

Gepersonaliseerde sleutelhanger met foto als communie cadeau 

Jouw foto laten schitteren op een originele sleutelhanger communie, het beste idee om het communicantje of zijn peetouders te verrassen. Met een unieke sleutelhanger met naam en foto kun je iedereen een plezier doen, zeker zij die zoveel om je geven. Een perfect cadeau: check!


Op onze website kan je zelf je sleutelhanger maken door foto’s en tekst toe te voegen! Een gepersonaliseerd cadeau daarmee kan je nooit iets verkeerd doen.

 

Bovendien heeft iedereen sleutelhangers nodig. Anders blijft die bos sleutels maar een saaie bedoening. Tijd om dat op te fleuren!

 

Je kan er ook voor kiezen om de datum van je communiefeest en je naam op de sleutelhanger te bedrukken. Wil je toch liever een sleutelhanger met foto? Dat kan ook!

 

Eerder hebben jullie al je mooie communie uitnodigingen verstuurd. Je kan kiezen om die sleutelhanger in dezelfde stijl van je communiekaartjes te ontwerpen. Zo ga je voor een origineel totaalpakket met een knipoog. Zullen ze je communiekaartje erin herkennen? Spannend!

 

Grootouders en peetouders spelen een belangrijke rol bij de communie van je zoon of dochter. Om hen te bedanken voor hun steun, hulp en mooie cadeaus is een gepersonaliseerde sleutelhanger met foto dus een geweldig idee!

 

Muismat met foto, een bijzonder gepersonaliseerd cadeau

Een bedrukte muismat maak je heel eenvoudig op onze website! Kies een mooie foto of een originele boodschap en maak muismatten communie voor een bijzonder gepersonaliseerd geschenk.

 

Achter de computer is het gebruik van een muismat heel handig. En het is natuurlijk leuker met een persoonlijke muismat! Personaliseer je eigen ontwerp en maak er iemand bijzonder heel erg gelukkig mee.

 

Je kan de muismat met foto bedrukken of met een originele boodschap. Beide kan natuurlijk ook! Want er zijn wellicht wel enkele personen die je persoonlijk wil bedanken voor hun steun, hulp en cadeaus na afloop van je lentefeest of communiefeest.

 

Een persoonlijk cadeau met foto’s is dan precies wat je zoekt. Op die manier geef je hen een onvergetelijk geschenk dat ze heel vaak kunnen gebruiken. En bovendien worden je prachtige communiefoto’s zo nog eens op een bijzondere manier gebruikt.

 

De muismat zal dagelijks een lach op hun gezicht toveren. Ze zullen dat mooie feest niet snel vergeten!