Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Verzorging0 producten

Geen resultaten


Gepersonaliseerde zeeppomp met foto als communie cadeau 

Op zoek naar een origineel cadeau om meter, peter of grootouders te verrassen voor je communie of lentefeest? Hun cadeautjes, onvoorwaardelijke steun en hulp verdient een prachtig cadeau. En wat is nu beter dan iets persoonlijk?

 

Inderdaad! Een gepersonaliseerd cadeau is wat je zoekt. Heb je al eens aan een gepersonaliseerde zeeppomp gedacht? Zeeppompjes communie die je kan personaliseren met eigen foto’s en tekst… origineler wordt het niet!

 

Een zeeppompje voor vloeibare zeep is sowieso iets dat iedereen kan gebruiken. We moeten vaak onze handen wassen en dat is leuker met een gepersonaliseerde zeeppomp! Zoek je favoriete exemplaar uit en voeg eigen tekst en foto’s toe.

 

Jouw ontwerp krijgt ongetwijfeld een bijzondere plek bij hen thuis. Ze zullen vaak kunnen terugdenken aan die bijzondere dag dankzij je originele foto cadeau! Je kan er ook voor kiezen om enkel tekst en de datum van je feest op het pompje te zetten. Of misschien een persoonlijke boodschap voor de ontvanger van het mooie cadeau?

 

Weet je niet welke foto er best op de zeeppomp met foto past? Ga voor een fotocollage! Op die manier komen je prachtige communiefoto’s nog eens van pas en kunnen jullie nog vaak van die foto’s genieten.

 

De zeeppompjes bestaan uit keramiek en het pompje is in metaal afwerking met inox-look. Dankzij deze neutrale materialen passen de zeeppompjes communie zich aan elk interieur aan. Geen nood dus, het zal sowieso heel goed bij hen thuis passen!

 

Wie ga jij verrassen met dit originele geschenk? Personaliseer heel eenvoudig op onze website en voor je het weet heb jij het perfecte cadeau klaar!