Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Decoratie

0 Producten

Geen resultaten


Trendy decoratie voor je feesttafel

Het is bijna zover, dus tijd om alle details voor het feest in orde te brengen! De afwerking van de tafelversiering is daarbij zeker van groot belang! Als je het liefst zelf je tafeldecoratie verzorgt, zit je bij Tadaaz aan het juiste adres. Mix & match je placemat, bestekpochette, menukaart, servetring en maak je tafel zo helemaal perfect!

100% gepersonaliseerde decoratie

Bij de keuze van tafelversiering wil je natuurlijk dat alles mooi bij elkaar past en dat alles helemaal in dezelfde stijl uitgewerkt wordt. Heel wat communiekaarten bij Tadaaz bieden dan ook de mogelijkheid om een volledig assortiment in dezelfde stijl te bestellen. Het motiefje van je uitnodiging komt dan niet enkel voor in het aandenken, maar bijvoorbeeld ook in de volledige decoratie van het feest. Een placemat in dezelfde stijl, leuke servetringen met hetzelfde motief, de foto en het motief van het kaartje op de vlaggenlijn die je ophangt in de zaal… Echt alles kan 100% gepersonaliseerd worden op Tadaaz.

De leukste decoratie voor het perfecte feest

Een perfect feest organiseren vraagt redelijk wat voorbereiding. En het is extra leuk om dit helemaal zelf te doen! Kies de perfecte foto en plaats die op de menukaartjes, vlaggenlijn, placemats… Vul je eigen tekst in en maak zo alle decoratie voor je feest zelf online. Tadaaz garandeert prachtige decoratie en een snelle levering van alle decoratie voor jouw feest!

Placemats met een plus

 

Ontdek op onze placemats het leuke extraatje... Op de achterzijde staat een leuke kleurplaat voor de allerkleinsten. Zo heb je niet alleen een prachtige tafel, maar ook nog eens de perfecte bezigheid voor de kleine feestvierders. Zijn ze klaar met eten? Kleuren maar!

De leukste communie bedankjes om uit te delen

Op een extra tafel in de feestzaal maak je uiteraard ook een mooie presentatie van alle communie bedankjes die je aan je gasten mee zal geven aan het eind van het feest. Ook hier kan je opnieuw de stijl van je feest-thema doortrekken door dezelfde motiefjes en kleuren te gebruiken. Maak een assortiment van allerlei bedankjes zoals snoepzakjes, kubusdoosjes, magneetjes met een mooie foto,... en verras zo je gasten met een op en top persoonlijk geschenkje