{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Placemats

11 ProductenSchattige tafeldecoratie communie: placemats met foto 

Een zoon of dochter die dit jaar zijn communie of lentefeest geeft? Proficiat met de plechtige communie of eerste communie! Voor de aankleding van het feest nog op zoek naar communie tafeldecoratie met foto? Op die manier kan je je persoonlijke touch leggen in de decoratie, de feestlocatie zal ongetwijfeld stralen!

 

Ga je akkoord dat een eigen ontwerp veel persoonlijker is dan zomaar een eenvoudige tafeldecoratie? En dat je schattige communiefoto’s aan iedereen getoond mogen worden? Natuurlijk! Voeg daarom je eigen foto toe aan je decoratie en laat ze aan iedereen op het feest zien. 

 

Je foto’s in je decoratie laten opvallen

Voor tafeldecoratie kan je placemats, menukaarten en tafelkaartjes personaliseren. Kies eerst een tof ontwerp en ga ermee aan de slag in de online editor.

 

Hier kies je je favoriete kleurtint en voegt die aan het ontwerp toe. Daarna kan je je tekst erop plaatsen, dit is vaak de naam van het kind en de datum van de feestelijkheid. Daarna drop je de communiefoto erop, dan ben je klaar met het personaliseren!

 

Je mag trots zijn op je ontwerp, je vrienden en familie zullen zeker een wauw-gevoel krijgen bij het betreden van de feestlocatie. Succes gegarandeerd met deze gepersonaliseerde tafeldecoratie. Ze zullen ook mooi staan op alle foto’s die je die dag neemt. 

 

Een prima afwerkingstip voor je tafeldecoratie communie met foto 

Een leuke tip: het is magisch om in dezelfde stijl te werken, zoals je deed voor je communie uitnodiging. Dat creëert een prachtig en afgewerkt geheel. Je familie en vrienden zullen je er sowieso een complimentje over maken. Dat maakt het feest natuurlijk helemaal geslaagd.