Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Mondkapjes

7 Producten

logo
stoffen-mondkapje-met-eigen-tekst-of-logo-TA03940-2000011-15-1

 € 13,82

logo
zwart-stoffen-mondkapje-TA290-022-15-1

 € 11,98

logo
stoffen-wit-mondkapje-met-gouden-stipjes-TA290-016-15-1

 € 11,98

logo
stoffen-koraal-mondkapje-met-gouden-stipjes-TA290-017-15-1

 € 11,98

logo
stoffen-mondkapje-zwart-met-gouden-kubusjes-TA290-019-15-1

 € 11,98

logo
stoffen-mondkapje-camel-met-gouden-kubusjes-TA290-020-15-1

 € 11,98

logo

 € 11,98


Mondkapjes kopen en online bestellen

Langzaamaan zullen er weer professionele en sociale activiteiten worden opgestart. Het is belangrijk dat we met elkaar proberen om een nieuwe uitbraak van het coronavirus te voorkomen. Stoffen mondkapjes zullen hierbij mogelijk een grote rol gaan spelen. Op dit moment wordt in Nederland in de zorg het dragen van enkel professionele, goedgekeurde mondkapjes aanbevolen. In de landen om ons heen wordt het dragen van mondkapjes wel al aangeraden, zoals in België en Frankrijk. Het is misschien nog lastig om ons voor te stellen dat we allemaal mondkapjes gaan dragen maar bij Tadaaz willen we graag voorbereid zijn op het moment dat het in Nederland ook zou worden aangeraden. Als we er dan toch eentje gaan dragen, dan doen we dat beter in stijl met een gepersonaliseerd mondkapje, toch? 

Waar kan ik mondkapjes kopen?

Ook bij Tadaaz kun je online mondkapjes bestellen voor het hele gezin. Deze her te gebruiken mondkapjes kun je na elk gebruik op 60°C wassen. En om het dragen van zo’n mondkapje een stuk leuker te maken, kun je het mondmasker zelfs helemaal personaliseren naar wens. Voeg een leuke tekst, quote of foto toe en maak er iets origineels en persoonlijks van!

De mondkapjes zijn verkrijgbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Zo bestel je eenvoudig mondkapjes online voor je hele gezin, die rechtstreeks en veilig bij je thuis geleverd worden. Handig! Onze levertermijn is ca. 3 werkdagen. 

De mondmaskers zijn aan de binnenkant gemaakt van katoen en aan de buitenkant van polyester, voor optimaal draagcomfort. Ze bestaan bovendien uit twee lagen, waartussen je een filter kan plaatsen voor nog meer bescherming. 

Kan ik mondkapjes in grotere aantallen bestellen?

Het is ook mogelijk om grotere aantallen mondkapjes bijvoorbeeld voor je bedrijf te bestellen. Neem contact op met onze klanteservice over het exacte aantallen, de bezorgtermijn en eventuele korting op grote bedragen. 

Is het verplicht een mondkapje te dragen?

Het is in Nederland niet verplicht om een mondkapje te dragen. De aanbeveling van het RIVM blijft om in privétijd o.a. de 1,5 meter afstand te houden, regelmatig je handen te wassen met zeep en thuis te blijven wanneer je verkoudheidsklachten of koorts hebt. In de zorg wordt het dragen van professionele mondkapjes aanbevolen. 

Waarom moet ik een mondkapje dragen?

Het dragen van een stoffen mondkapje kan helpen je te beschermen om op openbare plekken of plaatsen waar niet genoeg fysieke afstand kan worden gegarandeerd. Het RIVM in Nederland beveelt professionele, goedgekeurde mondmaskers aan voor het werken in de zorg. In de landen om ons heen wordt het dragen van mondkapjes wel al aangeraden. De basisregels blijven van kracht zoals bijvoorbeeld afstand houden en fysiek contact mijden en regelmatig je handen wassen. 

Mogelijk wordt het binnenkort ook in Nederland aanbevolen om mondkapjes te dragen op openbare plekken, op scholen en op de werkvloer waar fysieke afstand niet kan worden gegarandeerd. Met een mondkapje zorg je er dus voor dat jij al bent voorbereid op mogelijke maatregelen en dat je een mondkapje hebt helemaal naar jouw smaak. 

Hoe draag ik mijn mondkapje?

Een mondkapje moet op een correcte manier bevestigd, gedragen en behandeld worden om de bescherming tegen Covid-19 te waarborgen. Voor je het masker gaat dragen, was je eerst grondig je handen met zeep. Raak vervolgens enkel de lintjes of elastiekjes aan bij het opzetten van je masker. Zet het masker eerst goed op je neus en bindt het vervolgens vast aan de onderkant door je kin te bedekken. 

Zodra je het mondkapje hebt opgezet, raak je het masker niet meer aan. Als je het mondkapje toch even moet afzetten, om bijvoorbeeld wat te drinken, probeer je het zo min mogelijk vast te pakken, leg het op een schone plaats neer of stop je het in een schone, luchtdoorlatende zak. 

Hoe gebruik ik mijn mondkapje?

Het mondkapje moet bij gebruik elke 4 of 8 uur vervangen worden. Dit mag ook sneller wanneer het mondkapje vochtig of zichtbaar vuil is. Het kan daarom handig zijn om minimum twee mondmaskers aan te kopen om een reserve in huis te hebben. 

Als je het mondkapje afzet na gebruik, raak de voorzijde dan niet aan. Pak het mondkapje vast bij de elastiekjes of lintjes, zet het af en was vervolgens je handen. 

Het mondmasker moet na elk gebruik gewassen worden op minstens 60°C. Vergeet je handen niet te wassen voor je vervolgens het schone masker opbergt of opnieuw wenst te dragen. Kies een schone plek om je mondkapje op te bergen en bewaar het bij voorkeur in een gesloten, stoffen zak die je samen met het masker kan wassen.