{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Magneten & buttons

5 ProductenOriginele fotomagneten als feestbedankje

Je hebt een zalig feestje achter de rug naar aanleiding van je verjaardag, jullie huwelijksverjaardag, een verhuis of een pensioen. Iedereen heeft ervan genoten - inclusief jezelf! Maar helaas komt aan dat feestje altijd een einde.

 

Je wil de gasten niet met lege handen naar huis sturen, een leuk bedankje met foto is dan een mooie manier om vrienden en familie niet met lege handen naar huis te sturen. Jouw keuze voor originele bedankjes met foto’s zal iedereen heel blij maken.

 

Personaliseer je bedankje feest met foto door je favoriete foto toe te voegen. Je kan er ook een persoonlijke boodschap aan toevoegen voor een heel persoonlijk bedankje. Met je eigen tekst en foto wordt je eigen ontwerp in 1-2-3 een topper!

 

Foto bedankjes maak je heel eenvoudig. Feestje voor je zoon of dochter? Kies je favoriete thema uit en maak bedankjes in dezelfde stijl als de uitnodigingen.

 

Personaliseer leuke kubusdoosjes of snoepzakjes met eigen foto’s. Vul ze met heerlijke snoepjes of een andere leuke attentie en stuur de gasten naar huis met de leukste feestbedankjes met foto.

 

Je feest zullen ze niet snel vergeten! Het bedankje krijg ongetwijfeld een mooie plaats bij hen thuis om zo nog vaak terug te denken aan die ontzettend leuke dag!