Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Eten0 producten

Geen resultaten


Gepersonaliseerd houten dienblad met foto

Een hapje en drankje zal nog nooit zo gesmaakt hebben! Niets leuker dan om je favoriete drankje te presenteren op een prachtig gepersonaliseerd dienblad met foto. Serveer de hapjes of de tapas nu op een wel heel erg leuk dienblad! 

Het houten design past binnen iedere woonkamer en door het te personaliseren met een eigen foto maak je er iets persoonlijks en unieks van. Je hoeft er dus niet aan te twijfelen of het dienblad wel past binnen het interieur van degene die je het cadeau wilt geven. En ook in je eigen woonkamer of keuken past dit dienblad perfect! Doordat het van hout is gemaakt is het bovendien extra stevig. 

Zoek de leukste foto’s bij elkaar en maak er een leuke collage van of maak een persoonlijk foto dienblad voor oma en opa door tekst toe te voegen. Ook een leuk cadeau voor vader- of moederdag of zelfs als cadeau voor de juf of meester. 

Ben je geen fan om het dienblad met foto te maken, dan is dit geen probleem. Plaats er een leuke quote op, jullie namen of een leuke boodschap. Alles is mogelijk!

Bewerkt het dienblad eenvoudig in de editor, voeg foto's en/of tekst toe en plaats je bestelling. Bij Tadaaz zullen we vervolgens het dienblad bedrukken zoals jij hebt aangegeven in je bestelling. Je zult vervolgens snel het dienblad foto op je deurmat kunnen verwachten. 

Koektrommel met foto: nog lekkerdere koekjes

Heerlijke koekjes gebakken maar niets om ze in te bewaren? Zelfgebakken koekjes smaakten nog nooit zo goed als uit deze leuke koektrommel met foto. Leuk voor jezelf maar ook heel erg leuk om cadeau te geven aan die goede vriendin! 

Maak je eigen ontwerp snel en gemakkelijk via de editor en personaliseer deze leuke foto koektommel met een leuke foto van jullie als vriendinnen, jullie als stel of van jullie als familie.   

Is papa of mama een echte zoetekauw, dan is dit het perfecte geschenk! Personaliseer de koektrommel met jullie leukste foto's en vul deze koekjestrommel met hun favoriete koekjes. 

Op zoek naar een leuk cadeau voor opa of oma? Dan is dit een wel heel erg leuk cadeau! Wie is er nu niet blij met zoetigheid, en al helemaal als iemand er zo zijn of haar best voor heeft gedaan. 

TIP: Zijn de koekjes in de koektrommel op of heb je meerdere koektrommels in huis? Je kunt deze koektrommel foto dan ook gebruiken als opbergdoos voor bijvoorbeeld potloden of stiften van je kinderen. 

Een lunchbox naar eigen smaak

Is er iemand jarig binnenkort? Verdient iemand in je familie of van je vrienden eens een origineel cadeautje?

Wil je iemand op originele wijze bedanken? Of geeft iemand een feestje? 

Een topidee is dan om een persoonlijke lunchbox cadeau te doen. De lunch zal vanaf nu zeker niet meer tegenvallen met dit verrassend item om je lunch in mee te nemen naar school of naar het werk. 

Je broodtrommel bedrukken met foto en tekst

Jouw ontwerp op een broodtrommel laten drukken als cadeautje voor iemand is een goed idee. Op onze website, met de online editor kun je de lunchbox compleet maken zoals je hem zelf wil. Kies eerst een leuk ontwerp, één foto, verschillende foto’s of enkel een leuke tekst. Daarna voeg je de naam of foto toe. 

 

Ga je akkoord om je favoriete foto te kiezen? Zeker niet twijfelen dan. De online editor zorgt ervoor dat jouw foto mooi passend en heel eenvoudig op de lunchbox kunt laten bedrukken. 

 

Daarna kun je de broodtrommel met foto en/of tekst bestellen en thuis laten bezorgen. Vervolgens is je bedrukte broodtrommel met eigen foto helemaal klaar om als cadeautje te geven voor bijvoorbeeld een leuk feestje dat je binnenkort hebt. 

 

De brooddoos is gemaakt uit hard plastic en heeft de afmetingen van 18,2 x 12,4 x 5,8 cm, perfect dus om een lekkere lunch in mee te nemen. Het bakje en het deksel zijn beide vaatwasmachinebestendig, dat is natuurlijk een groot voordeel. Zo kun je hem de volgende dag weer opnieuw gebruiken voor jouw lunch. 

 

Je lunch wordt een feestje! Deze lunchbox met je mooiste foto of met jouw eigen naam mag door iedereen gezien worden!