{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Eten

15 Producten

 € 19,95

 € 24,95

 € 49,95

 € 19,95

 € 19,95

 € 49,95

 € 19,95

 € 49,95

 € 49,95

 € 15,50

 € 24,95

 € 15,50

 € 24,95

 € 19,95

 € 15,50De leukste, hippe fotocadeaus

Op zoek naar een hip fotocadeau? Zoek niet langer. Bij Tadaaz vind je leuke fotocadeaus waarmee je je geliefden kunt verrassen. Kies uit de leukste foto mokken, dienbladen of koektrommels, upload je mooiste foto’s van jullie samen en haal binnen een paar kliks een origineel cadeau in huis. Met deze trendy cadeaus maak je altijd de juiste keuze.

Een origineel cadeau voor elke gelegenheid

Wat is er leuker om aan je ouders of grootouders cadeau te geven dan een gepersonaliseerd cadeau? Wanneer je zomaar wilt laten weten dat je aan ze denkt dan zijn de cadeautjes die wij in onze shop aanbieden bij uitstek een goed idee! Wanneer je graag met een origineel cadeau wilt aankomen op een verjaardag dan kun je in deze sectie een keuze maken uit de meest originele cadeaus. Eigenlijk kun je hier voor elke gelegenheid slagen. 

Verrassende cadeaus voor allerlei feesten

Viert er iemand een feestje? Binnenkort iemand die 50 jaar wordt? Dan is het extra leuk om een foto van hem of haar af te beelden op een cadeau dat je dagelijks gebruikt zoals een dienblad, een mok of een koektrommel. Deze cadeaus zijn leuk voor Sarah en Abraham! Niet alleen vind je hier geschikte cadeaus voor jubileumfeesten of verjaardagen, ook voor Valentijnsdag stel je nu het perfecte foto cadeau samen. 

Het perfecte moederdagcadeau

Waar verras je dit jaar je moeder mee in mei? Altijd weer lastig om een geschikt kado uit te kiezen waar je je moeder blij mee kunt maken. Een foto kado valt bij iedereen in de smaak; deze cadeaus zijn leuk om te bewaren, ze zijn persoonlijk en uniek en heel erg leuk om aan andere visite te laten zien. Voor moederdag is het leuk om bijvoorbeeld een vrolijke koektrommel of een dienblad met foto te laten drukken.

Een origineel cadeau voor een kraamvisite

Ga je binnenkort op kraamvisite bij goede vrienden of bij familie? Maak ze dan blij met een grappig kado met foto dat je zelf hebt samengesteld. Tegenwoordig heeft iedereen dankzij de mobiele telefoons de mooiste en leukste foto’s van elkaar. Maak daar gebruik van en ontwerp een origineel fotocadeau voor ze. Kijk ook eens in onze sectie met hippe baby cadeaus zoals fotopanelen en bedrukte slabbetjes. Dit cadeau is extra leuk om te geven en natuurlijk ook om te ontvangen. 

Een persoonlijk vaderdagcadeau: jouw unieke cadeau

Op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor Vaderdag? Wat denk je van een mok met een foto erop? Foto mokken zijn op dit moment erg hip. Kies uit een van de door onze ontwerpers samengestelde desigs en maak er jouw eigen versie van door een mooie foto van jullie samen uit te kiezen. Dit wordt zo een extra leuk cadeau omdat niemand deze mok kan namaken! Bekijk op onze website ook onze andere cadeaus met foto voor vaderdag zoals fotopanelen, muismatten en bedrukte schorten.

Laat je inspireren door de leukste cadeau ideeën

Je hoeft niet altijd een cadeau aan iemand te geven omdat hij of zij jarig is of een feestje geeft. Je kunt ook op zoek zijn naar een hip cadeau omdat je zomaar iemand wilt bedanken of wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt. Kies een leuk cadeau met foto uit en bezorg iemand een kleinigheidje om zijn of haar dag nog zonniger te maken. 

Tover een glimlach op iemand zijn gezicht

Laat opa en oma bijvoorbeeld weten dat de kinderen en/of kleinkinderen aan ze denken of geef eens een leuk cadeautje aan je buurman of buurvrouw. Voeg er een leuk persoonlijk kaartje aan toe zodat het helemaal af is. Gewoon een leuk gebaar om te zorgen voor een Happy Moment, daar houden wij van bij Tadaaz! 

De leukste fotocadeaus vind je bij Tadaaz

Kies voor een foto van jezelf of een foto van de persoon die je in het zonnetje wilt zetten. Of wil je iemand verrassen door zijn of haar favoriete huisdier af te beelden? Zet je dierbaren op de voorgrond en schenk ze dat beetje extra aandacht. De unieke fotocadeaus van Tadaaz zijn de leukste cadeaus waar je eenvoudig een eigen foto op kunt laten drukken om er een persoonlijk cadeau van te maken. Helemaal van nu en helemaal jouw cadeau: een hipper geschenk bestaat niet! 

Creativiteit en persoonlijkheid: het perfecte cadeau

Geen cadeau van dertien in een dozijn maar origineel en hip. Met deze originele fotocadeaus volg je helemaal de trend van het geven van iets dat er echt toe doet. Laat aan iemand zien dat hij of zij de moeite waard is door iets persoonlijks te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop en maak iemand blij!