Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Fotodecoratie0 producten

Geen resultaten


Vertederende sneeuwbol met foto

Wil je een cadeautje geven aan je grootouders, ouders, familie of een goede vriend of vriendin? Is het zijn of haar verjaardag? Of wil je die persoon gewoon eens in de bloemetjes zetten omdat hij of zij het verdient? Zeg het met een originele glitterbol met foto erop als geschenkje. 

 

Beslis om te gaan voor een origineel cadeautje met de allermooiste herinnering. Kies voor een foto sneeuwbol en tover bij iemand een vrolijke lach op het gezicht. Kies voor een mooie gezamenlijke foto of een foto van jou, hem of haar alleen voor in de sneeuwbol. Op die manier ben je met een persoonlijke glitterbol met jullie foto erin altijd nabij. 

 

Een gepersonaliseerde sneeuwbol als geschenk

Eens iets anders dan een lief berichtje of een e-mail: een sneeuwbol met foto van je kleintje of een uitgezochte gezinsfoto. Dat is pas een origineel cadeau voor vaderdag of moederdag. Als je met de snowglobe gaat schudden, dwarrelen overal hartjes in het rond (schudbol). Je foto wordt omsingeld door liefde. 

Je kunt de sneeuwbol gemakkelijk personaliseren in de online editor. Kies een leuke foto en voeg er een persoonlijke tekst aan toe. Ook beslis je zelf welke kleur je geeft aan de achtergrond, dus ga voor je favoriete kleur.

De ontvanger zal deze sneeuwbol ongetwijfeld op een speciale plaats in zijn of haar huis of op het werk neerzetten.Dan kan er vaak naar gekeken en van genoten worden. 

Als je de sneeuwbol met foto jaren later terugvindt, vormt het een souvenir om te koesteren. 

De sneeuwbollen met hartjes zijn dus de perfecte attentie om iemand op een positieve manier mee te verrassen. 

 

Het feestvarken op een fotopaneel

Wil je het feest leuk aankleden met wat persoonlijke foto’s van het feestvarken? Dan zijn deze aluminium fotopanelen feest een leuke manier om het feestvarken in de kijker te zetten. Deze duurzame en originele fotolijst is een leuke manier en een leuke herinnering voor de feestganger van zijn spetterend feest. 

 

Wordt er een jubileum, een verjaardag of iemand zijn pensioen gevierd? Deze fotopanelen zijn ideaal om het feest aan te kleden of om cadeau te geven. Het aluminium fotopaneel zorgt ervoor dat je foto’s mooi naar voor komen en geeft een leuk effect aan je favoriete foto. 

 

Je kan gaan voor een groot of klein fotopaneel, aan jou de keuze! Het grote paneel heeft een afmeting van 30x30 cm en kan gemakkelijk worden opgehangen met het meegeleverde ophangsysteem. De kleinere variant heeft een afmeting van 20x15 cm. Deze wordt automatisch meegeleverd met een standaard en is ideaal om op de kast of op een bureau neer te zetten. 

 

Op het fotopaneel kun je laten drukken wat je wilt: een eigen foto, een leuke quote of een fotocollage. Maak je eigen ontwerp snel en eenvoudig via de editor op tadaaz.nl en zorg zo voor een uniek cadeautje voor elk feest!