Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Kantoor

10 Producten

logo
mooie-muismat-met-fotocollage-en-kleurvlak-TA13927-1900002-15-1

 € 9,75

logo
cadeau-inpakservice-TA13899-2000001-15-1
logo
tablethoes-met-terrazo-achtergrond-en-eigen-tekst-10-inch-TA13939-2000005-15-1

 € 20,50

logo
bamboe-notitieblokje-met-je-eigen-tekst-TA13936-2000009-15-1

 € 17,99

logo
bamboe-notitieblokje-met-eigen-tekst-TA13936-2000007-15-1

 € 17,99

logo
bamboe-notitieblokje-met-eigen-quote-TA13936-2000008-15-1

 € 17,99

logo

 € 9,75

logo

 € 9,75

logo

 € 9,75

logo

 € 9,75


Een originele foto muismat als cadeautje voor een feest

 

Geeft iemand die je goed kent een feestje? Verdient iemand het om eens in de bloemetjes gezet te worden? Wil je graag een origineel cadeau geven in plaats van met een standaard cadeau aan te komen? 

Dan is een muismat met foto het geschenk waarnaar je op zoek bent. De foto muismatten sluiten hier perfect op aan. Je geeft hiermee een persoonlijk en origineel cadeautje. 

Een persoonlijke foto op de muismat

Is jouw vriend of vriendin een echte gamer? Of spendeert hij of zij veel tijd op kantoor? Kies dan voor een foto muismat als cadeautje. Maak je eigen ontwerp in de online editor. Daar kies je eerst je ontwerp. Je kan kiezen voor een foto, een simpel opschrift of een fotocollage. Daarna ga je aan de slag achter je computer om te personaliseren.

 

Muismat eenvoudig bedrukken met foto en tekst

Kies een mooie foto van jezelf, van jullie samen of van de jarige job en upload de foto. Daarna schrijf je er een leuk tekstje bij. Tenslotte ga je voor je favoriete kleur op onze website om die eraan toe te voegen. En voilà, jouw gepersonaliseerde muismat maken was nog nooit zo makkelijk. 

Diegene waaraan je het cadeau geeft zal ongelofelijk blij zijn. Het is een bruikbaar en toch speciaal cadeautje. Origineler kan haast niet! 

 

Geef je bureau een persoonlijk tintje!

Elke dag zal hij of zij een muismat foto kunnen gebruiken tijdens het werk en het zal jouw surfgedrag leuker maken. Ook huiswerk maken of de administratie bijwerken zal minder erg worden met zo'n leuke muismat op je bureau. 

Denk eraan, als je nog snel een cadeautje moet kopen, besteld op een werkdag voor 14u is dezelfde dag nog verzonden tot bij jou thuis. Daarmee ontvang je dus snel je persoonlijke muismat thuis of laat je het als cadeautje bezorgen bij je vriend of vriendin, vader of moeder of opa of oma. Dit is heel handig voor als je het cadeautje even uit het oog was verloren. 

Gepersonaliseerde sleutelhanger als leuk cadeautje

Wil je eens een ander soort geschenkje geven aan iemand die het verdient? Zou het niet leuk zijn om deze keer een sleutelhanger met foto cadeau te doen? Of gewoon met een lieve of grappige tekst erop. De foto sleutelhanger is het perfecte cadeau voor vele gelegenheden!

Een gepersonaliseerde sleutelhanger geven

Wat een leuk idee om de foto sleutelhanger cadeau te geven aan iemand die jarig is of een feestje geeft. In de online editor personaliseer je de sleutelhanger zoals je zelf wil. Begin bij het kiezen van een ontwerp, upload de foto of voeg aan de sleutelhanger een naam toe. 

Dan is het leuk zelf je favoriete kleur toe te voegen of simpelweg zwart wit. Jouw foto kun je daarna erin plaatsen. Neem best een lang beeld, voor in het ronde, vierkante hangertje. 

Vervolgens kun je deze unieke sleutelhanger bedrukken op onze website met een leuke tekst of een grote boodschap, volgens jouw interesses. De sleutelhanger maken is een fluitje van een cent. 

De sleutelhanger foto met naam biedt het grote voordeel dat je niet snel iets kwijt raakt en iedereen meteen weet van wie het item is. Want soms is het moeilijk te weten wat van jou is, als het gaat om een object dat iedereen gebruikt. 

De hanger is bovendien gemaakt van zeer sterk metaal, zodat de ontvanger er lang van kan genieten en nog vaak naar je leuke en persoonlijke presentje kan kijken. 

Deze sleutelhanger met foto of naam is, naast het cadeau geven, nog leuker om te maken! 

Een super tip

Een super leuke tip: als je zoon of dochter zijn/haar rijbewijs behaalt, kun je bij aankoop van zijn of haar eerste auto, deze sleutelhanger cadeau doen. Of wanneer iemand een fiets, brommer of auto cadeau zou krijgen dan is het ook erg leuk om een sleutelhanger als cadeautje in te pakken.