{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Kantoor

8 Producten

 € 9,75

 € 25,00

 € 20,50

 € 17,50

 € 9,75

 € 9,75

 € 25,00

 € 25,00Gepersonaliseerde sleutelhanger feest zonder foto

 

Wil jij binnenkort iemand verrassen met een persoonlijk cadeau, maar heb je geen leuke foto van die persoon? Of ben je bang dat het met een foto snel een gedateerd cadeau wordt, en wil je dat voorkomen? Tussen onze gepersonaliseerde cadeaus vind je ook geschenken zonder eigen foto, zodat je toch het perfecte presentje kunt geven! Denk bijvoorbeeld eens aan toffe gepersonaliseerde sleutelhangers zonder foto of functionele muismatten zonder foto.

 

Een persoonlijk verjaardagscadeau, zonder foto

Misschien heeft het feestvarken een duidelijke passie. Een bepaalde sport (of club?), een muziekinstrument of bepaalde band, of leeft hij of zij duidelijk volgens een bepaalde spreuk (carpe diem, het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen…). Misschien hebben jullie het er zelfs al eens over gehad, dat dit specifieke element heel belangrijk is in zijn of haar leven, en in welke aspecten dit doorweegt? 

 

De leukste cadeaus om te ontvangen zijn die waarvan je ziet dat de gever er echt over nagedacht heeft. Dat hij of zij echt moeite heeft gedaan om iets te bedenken dat jouw hele persoonlijkheid laat zien. Een foto is natuurlijk leuk om aan je unieke cadeau toe te voegen, maar ook wel wat gemakkelijk. Door geen persoonlijke foto te gebruiken, maar wel iets te laten bedrukken met een toffe tekst, laat je je creativiteit en mensenkennis echt stralen! 

 

Een cadeau zonder foto voor vrienden of familie

Heb je nog steeds niet echt iets in gedachten? Denk dan eens aan een gepersonaliseerd wijnkistje, met een leuke quote die de ontvanger echt meteen zal begrijpen. Misschien opent hij of zij na jaren de wijnshop waar al jaren van gedroomd werd? Dan is dit een heel origineel cadeau voor deze gelegenheid! En eentje waar je geen foto voor nodig hebt. Ook een dienblad kun je met een quote, of een persoonlijk element of logo heel leuk personaliseren. Eigenlijk is het voor elke gelegenheid een perfecte oplossing, want het is tijdloos en mega persoonlijk.