Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Textiel

4 Producten

logo
shopper-met-eigen-tekst-TA13915-2000001-15-1

 € 20,00

logo
stoffen-mondkapje-met-je-eigen-tekst-TA13940-2000001-15-1

 € 14,15

logo
polylinnen-tasje-met-eigen-quote-TA13943-2000002-15-1

 € 13,95

logo
keukenschort-met-tekst-en-foto-in-medaille-rozet-TA13930-1900001-15-1

 € 19,49


Gepersonaliseerde keukenschort met foto of tekst

 

Heb je binnenkort een feestje of wil je een dierbare verrassen? Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Dat is deze gepersonaliseerde keukenschort met foto absoluut! 

Een mooie keukenschort is een echte must have in de keuken. Het is daarom de ideale manier om die hobbykok in jouw familie of vriendenkring eens flink te laten stralen. 

 

Laat de kookschort bedrukken bij Tadaaz

Personaliseer de keukenschort heel eenvoudig naar wens via de editor op onze website. Laat de schort bedrukken met de naam van de ontvanger of met een grappige tekst. Je kan ook een mooie foto aan de keukenschort toevoegen. Zo roert hij/zij straks in stijl in de pannen. 

Je kan ook nog een paar grappige gepersonaliseerde buttons op de schort aanbrengen. Personaliseer de buttons naar wens met een eigen tekst of foto. Bevestig ze op de schort om het geheel extra bijzonder te maken!

Combineer de kookschort met een interessant kookboek of een lekkere fles wijn en versnaperingen. In combinatie met keukengerei is dit bijvoorbeeld ook een leuk geschenk voor de uitzet bij een housewarming wanneer iemand gaat samenwonen of op zich zelf gaat wonen. Maak er een heus cadeaupakket van! 

Of verpak de schort samen met ingrediënten om koekjes te bakken. Voeg nog een gepersonaliseerde koektrommel toe met eigen foto of tekst. Ideaal om achteraf die zelfgebakken koekjes in te bewaren. 

Een gepersonaliseerde keukenschort is ook een ideaal cadeau om te geven bij een tuinfeest. Zo staat hij/zij straks stijlvol achter de bbq!

 

Een gepersonaliseerde schort voor een trotse chef-kok

In een gepersonaliseerde schort waant iedereen zich chef-kok van zijn eigen vijf-sterrenrestaurant. Misschien is dit wel de uitgelezen kans om jezelf subtiel uit te nodigen voor een etentje? Je wil natuurlijk wel eens zien hoe die schort jouw dierbare staat…

Wie ga jij plezieren met een unieke gepersonaliseerde keukenschort op zijn/haar feest?