Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Verzorging0 producten

Geen resultaten


Gepersonaliseerde zeeppomp met foto en tekst

 

Voor welk feest of welke gelegenheid dan ook, een gepersonaliseerd cadeau is altijd een schot in de roos! Handen wassen was nog nooit zo leuk, met dit zeeppompje met eigen tekst en/of foto. 

 

Onze zeeppompjes voor feest zijn gemaakt uit keramiek en hebben een pompje met een metaal afwerking. Dankzij het handige pompje kan de zeep elke wasbeurt eenvoudig worden gedoseerd. Door zijn metaal afwerking ziet het er niet alleen heel luxueus uit, het is ook nog eens duurzaam. Op die manier kan de ontvanger extra lang genieten van dit mooie cadeau! 

 

Maak je eigen ontwerp via de online editor op onze website. 

Personaliseer jouw keramieken zeeppompje voor vloeibare zeep naar wens met een persoonlijke tekst of eigen foto. Zo simpel is het, 1-2-3 en Tadaaz je handige zeepdispenser is klaar! 

 

Geef het originele geschenk zo af of voeg eerst zelf nog een heerlijk geurende vloeibare zeep toe om de handen te wassen. Zo is jouw geschenk klaar om een mooi plekje in huis bij jouw dierbare te krijgen. Leuk voor in het toilet, de keuken of de badkamer.

 

Een gepersonaliseerd zeeppompje kan daarom bijzonder leuk zijn om cadeau te geven als uitzet bij een housewarming. Maak er bijvoorbeeld een waar cadeaupakket van door het met andere badkamer of keuken spulletjes te combineren. 

 

Of geef het cadeau aan de juf of meester aan het eind van het schooljaar. Gepersonaliseerd met de klasfoto van de deugnieten en een woordje van dank, zal de juf of meester jouw ontwerp ongetwijfeld waarderen. Wie ga jij straks verrassen?