{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Posters

2 ProductenFeestdecoratie: originele fotoposters

Je geeft een feestje, leuk! Na de uitnodiging wil je natuurlijk dat je feestdecoratie tot in de puntjes afgewerkt is. Wij hebben de perfecte oplossing: feest decoratie met foto!

 

Juist, er is niets origineler dan decoratie feest met foto. Druk je eigen foto’s af op prachtige vlaggenlijnen of een leuke poster om zo je feestlocatie mooi aan te kleden.

 

Het feestbeest staat centraal en dat maak je met die prachtige foto decoratie duidelijk. Voeg de mooiste foto’s toe aan je feestdecoratie en dan kan het feest beginnen! Met nog enkele leuke slingers en andere decoratie elementen maak je van je zaal een ware feestzaal.

 

Feest posters met foto

Ook een feest poster met eigen foto is een originele manier om je locatie in te kleden. Om het jullie makkelijker te maken hebben we alvast enkele leuke ontwerpen tussen onze producten staan. Voeg je eigen foto en tekst toe en je bent klaar voor je feestje! 

 

Naam, datum, leeftijd en een persoonlijke boodschap zijn enkele leuke voorbeelden die je op de posters kan plaatsen. 

 

Dan rest er nog maar een ding: genieten van je prachtige feest! De gasten zullen verwonderd zijn met je prachtige feestdecoratie met eigen foto’s.