{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Vlaggenlijnen

4 ProductenDe leukste vlaggenlijnen voor je feest

Is er binnenkort iemand jarig of vier je een jubileum? Als je een feestje geeft is het super om wat leuke decoratie in de lucht te hangen, zoals een vlaggenlijn met foto’s. Je feestlocatie zal meteen een stralende look krijgen. 

 

Combineer de vlaggenlijn met confetti, placemats, stickers en natuurlijk een lekkere taart, zo is elk feest gegarandeerd geslaagd! Het zorgt voor een afgewerkt geheel. 

 

Maak je eigen gepersonaliseerde vlaggenlijn 

De jarige verdient een leuk feestje. Om hem of haar te verrassen kun je kiezen voor een vlaggenlijn met fotos. Kies je mooiste foto uit en dan kan je een fotoslinger maken. 

Jouw foto zal mooi stralen op een paar van de vlaggen. En de jarige jop zal hier zeker van genieten. 

 

Je eigen foto op je vlaggenlijn, maar ook kun je er tekst op laten drukken. Een ideetje is vlaggetjes met naam, zo staat het feestvarken in de belangstelling. 

 

Ook mag je zelf het motief kiezen en je favoriete kleur voor de vlaggen. Dan kan je het helemaal naar je eigen hand zetten. 

 

De vlaggenlijn bevat 5 vlaggetjes en het witte touw erbij is 1,75 meter lang. Bovendien kun je beide kanten bedrukken, zo kan je hem ophangen in het midden van de zaal en kan iedereen van beide kanten genieten.