Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Blikken doosjes

6 Producten

logo
rond-goudkleurig-blikken-doosje-TA381-111-15-1
logo
zilverkleurig-blikken-doosje-rond-TA381-112-15-1
logo
rond-blikken-doosje-muntgroen-TA381-102-15-1
logo
rond-blikken-doosje-fuchsia-TA381-109-15-1
logo
rond-blikken-doosje-wit-TA381-101-15-1
logo
rond-zwart-blikken-doosje-TA381-110-15-1

Kleine blikken doosjes met een leuke verrassing

Wil je een klein cadeautje zoals een gelukspoppetje of een snoepje meegeven met je gasten dan zijn de blikken doosjes perfect voor jou. 

 

De ronde blikken doosjes bestaan in 9 verschillende kleuren en passen binnen elke gelegenheid. Je kan de blikken doosjes ook personaliseren door er een sticker of magneet op te plakken. Maak je eigen ontwerp van deze sluitstickers of magneten via onze editor.

 

Het blikken doosje zal iedereen versteld doen staan. Leuk dus om hier een kleine verrassing in te steken. Je zou hier perfect een soort van winactie aan kunnen koppelen door er een “golden ticket” in te steken. 

 

Er zijn dus eindeloze mogelijkheden met deze blikken doosjes en je kan ze personaliseren naar jouw smaak. Gebruik je een sticker, een magneet of gebruik je een band voor errond, maak je eigen ontwerp en laat je feest helemaal tot leven komen. Werk je met een thema kan je deze gemakkelijk gaan verwerken op de doosjes aan de hand van de stickers. Maar ook de inhoud van het blikken doosje kan je aanpassen aan het thema. Je kan er een zeepje instoppen, badzout, kleine koekjes, snoepgoed… de mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

TIP: heb je doosjes over? Je kan deze nog steeds gebruiken als kleine opbergdoosjes voor bv juweeltjes of als geschenkverpakking.