Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Snoepzakjes59 producten

logo
snoepzakje-met-naam-en-dierenstapel-TA1323-2200009-15-1
logo
dino-snoepzakje-met-foto-TA1323-2100007-15-1
logo
snoepzakje-unicorn-TA1323-1900002-15-1
logo
stoer-snoepzakje-met-tractor-TA1323-2100005-15-1
logo
vrolijke-traktatie-snoepzak-met-goudfolie-en-foto-TA1323-2200022-15-1
logo
snoepzakje-met-naam-en-houten-hartje-TA1323-2200005-15-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logoMaak originele snoepzakjes met foto voor je feest

 

Of je nu een kinderfeestje geeft of een jubileum houdt, een ding dat niet mag missen zijn de gasten. Van klein tot groot, iedereen houdt wel van een klein cadeautje. Verras ze dus met originele snoepzakjes feest die je helemaal zelf kan personaliseren en maken. 

 

Voor je kinderfeestje hebben we heel wat leuke ontwerpjes zoals tractors, diertjes enzovoort. In diezelfde lijn heb je een heleboel toffe uitnodigingen feest om uit te kiezen, dus als je die hebt gebruikt kan je zowel een snoepzakje feest in dezelfde stijl uitdelen op je feest. 

 

Ook als je geen feest geeft maar een traktatie wil voorzien voor de klas of voor je collega’s, is een snoepzakje feest het perfecte bedankje. Vul ze met heerlijke snoepjes zoals zure hosties, gummybeertjes of gewoon je favoriete snoepgoed en laat je gasten smullen

 

Maak helemaal je eigen ding van de snoepzakjes met foto

 

Je kan de snoepzakjes feest helemaal zelf personaliseren met je foto’s en met een eigen tekstje. Kies de vrolijkste foto van de jarige, de bijna gepensioneerde of gewoon van het feestbeest afhankelijk van de gelegenheid.

 

Stoffen zakje feest als bedankje op je feest

Je verjaardagsfeest, jubileum, tuinfeest of housewarming loopt bijna op zijn einde. En nu wil je gasten zeker niet naar huis laten gaan met lege handen… Zorg voor een onvergetelijk bedankje!

 

Kleine stoffen zakjes zijn een blijver! Al jaren vormen ze het ideale bedankje na afloop van een feest. Je kan ze met een leuk labeltje, badge of sticker helemaal personaliseren. Leuk!

 

Die labels, badges of stickers kan je zelf personaliseren met eigen foto’s en tekst om zo je stoffen zakje heel leuk te pimpen. 

 

De kleine stoffen zakjes bestaan in verschillende hippe kleurtjes. Wit, roze, lichtblauw en muntgroen vormen de basis. Met je eigen creativiteit kan je dit helemaal laten passen in de stijl en het thema van je feest. 

 

Eerder verstuurde je waarschijnlijk al uitnodigingen naar de gasten. Laat de zakjes helemaal matchen met die kaartjes voor een leuk eindresultaat.

 

Heb je vragen over onze stoffen zakjes? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar!