Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Traktatie snoepzak zonder foto23 producten

logo
feestelijk-snoepzakje-kroontje-TA1323-1600013-15-1
logo
snoepzakje-met-naam-en-houten-hartje-TA1323-2200005-15-1
logo
vrolijk-snoepzakwikkeltje-met-vlaggenlijn-en-bolletjes-TA1323-1500001-15-1
logo
snoepzakje-met-naam-en-luipaard-TA1323-2200002-15-1
logo
snoepzakje-met-naam-en-jungledieren-TA1323-2200008-15-1
logo
snoepzakje-met-naam-jungle-TA1323-2200001-15-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Snoepzakjes zonder foto voor je feest

 

Een topfeestje gehad? Veel mensen willen achteraf een bedankkaartje uitdelen of rondsturen met een foto. Natuurlijk is dat leuk, maar het nadeel is dat je er nog veel achterloop aan hebt na afloop van je feest. Behalve leuke en originele bedankkaartjes die je een aantal weken na je feest kunt versturen, zijn er tal van andere mogelijkheden om je gasten te bedanken voor hun komst. Met een bedankje aan het eind van je feest bijvoorbeeld. Snoepzakjes feest zonder foto zijn een leuk voorbeeld! 

 

Snoepzakje feest zonder foto voor kinderen

Sommige kids zijn houden niet van foto's. En al helemaal niet om zelf op de foto te moeten. Met sommige kindertraktaties hoef je je daar gelukkig geen zorgen meer om te maken! Wat dacht je van leuke potloodkokertjes met de naam van de jarige op, of een klein papieren doosje met een paar stickers en een tof gummetje? Zo voorkom je ook dat je weer automatisch naar snoep grijpt (wat overigens nog steeds een smakelijke oplossing is, maar niet alle ouders zijn er fan van!). Leuk voor zowel het communie als lentefeest van jullie zoon of dochter, als voor het feestje van de kleine. Met onze traktaties hoef je je zeker geen zorgen te maken om foto’s toe te voegen! 

 

Wat voor snoepzakje zonder foto kan ik meegeven aan volwassenen? 

Dat lijkt veel moeilijker dan het is! Zeker bij jullie bruiloft (maar eigenlijk bij alle feestjes) is het zo prettig dat je je snoepzakjes vooraf kunt voorbereiden, zodat je ze maar mee te geven hebt. Een leuke foto kan, maar is zeker geen must. Op onze website vind je talloze ontwerpen van leuke bedankjes zonder foto. Wat denk je van een sfeervol bloempotje met jullie namen op, of een leuke button? Die kunnen de gasten al opspelden tijdens het feest zelfs! En vergeet niet, ook volwassenen kunnen zoetekauwen zijn… 

 

Aarzel dus niet om snoepgoed in een gepersonaliseerd snoepzakje te doen! Een foto is dan zeker niet nodig en je gasten kunnen al smikkelen op de terugweg… Dat kan een papieren zakje zijn, maar ook een stoffen zakje, of eentje met plastic. Laat je verrassen door alle mogelijkheden voor bedankjes zonder foto. Die foto zullen je gasten na afloop echt niet missen, en jij kunt dit perfect voorbereiden, voor minder zorgen achteraf!