{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Doopsuikerdoosjes

9 ProductenLuxe doopsuiker: bedankjes met uitstraling

Komt er een klein maar groot wondertje in jullie gezin? Je zoontje of dochtertje verdient het mooiste doopsuiker voor zijn of haar komst op de wereld. Dus kies voor een luxe doopsuiker, zodat je bedankjes stralen en een prachtig geheel vormen. 

Voor een luxe doopsuiker is het een goed idee om te gaan voor goudfolie. Deze laat de bedankjes meteen een look met klasse uitstralen. Maar ook aquarel zorgt voor een elegante en afgewerkte touch. Kortom, een stijl waar je geen spijt zal van krijgen.

Hier nog een tip: bestel zowel je geboortekaartjes als kraambedankjes online bij Tadaaz om zo een mooi geheel te creëren. Alles in dezelfde stijl. 

Kies je luxe geboortebedankjes en personaliseer

Luxe doopsuikerdoosjes

Kubusdoosjes zijn een leuke, geslaagde vorm voor het verpakken van geboortesnoepjes. Voor de opvulling ervan kun je gaan voor de klassieke suikerbonen, chocolade dragees of iets anders lekkers. Je kiest zelf wat je erin doet en zo wordt het helemaal je eigen ding. 

Snoepzakjes

Voor de kleinsten op kraambezoek of op het geboortefeest kun je zakjes snoep voorzien. Dat maakt je assortiment bedankjes ook vollediger, want wat is er nu leuker dan een afgewerkt geheel?

Een tip is dat je deze zakjes kunt vullen met snoepjes die passen bij het ontwerp van je geboortekaartje en de verpakking van je doopsuiker. Je kunt de kleur van de snoepjes laten matchen met de verpakking en zelfs nog met het geboortekaartje. Als jullie gekozen hebben voor de aquarel-stijl is het leuk nu dezelfde lichte kleur in je snoepjes door te trekken. 

Blikken doosjes: voor een nog luxere doopsuiker

Als je nog een elegantere look wil, kies dan voor blikken doosjes. Deze zijn verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren goud en zilver. Als dat geen luxe uitstraalt! Een schitterend geboortebedankje dat je kunt vullen met suikerbonen, snoepgoed of iets anders lekkers. 

Maak de doosjes volledig af met een gepersonaliseerde sticker, met de naam van je zoon of dochter op, al dan niet met goudfolie of koperfolie bijvoorbeeld. 

Geboortelabels

Om helemaal in thema te blijven met alles, kun je ook labels bestellen. Aan de geboortelabels hangt altijd een bijpassend kleurrijk lintje om ergens aan vast te maken. Heel leuk om mee te personaliseren. 

Maak van de doopsuiker een klein feestje

Jullie favoriete geboortebedankjes uiteindelijk kunnen kiezen? Waar is jullie oog op gevallen? Als jullie niet kunnen kiezen, dan kun je altijd nog een combinatie maken! Wat is er leuker dan alle geboortebedankjes samen neer te zetten op een mooie etagère? 

Op een etagère of in een presentatiebox kan jullie kraambezoek ook zelf kiezen wat ze het liefste meenemen naar huis. Je zult zien hoe mooi alles straks bij elkaar staat te stralen! 

Maak indruk met deze luxe geboortebedankjes

Met de luxe doopsuiker van Tadaaz maken jullie met je kleintje straks zoveel indruk dat ze dit moment niet zomaar zullen vergeten. 

Onze nieuwste aanwinst luxe doopsuiker: zeepjes! 

Niet om op te eten maar wel met veel liefde: met veel vreugde hebben we binnen ons assortiment zeepjes mogen verwelkomen. Zijn jullie op zoek naar echt niet anders dan anders om als bedankje weg te geven? Kijk dan eens tussen deze handgemaakte zeepjes. 

Je vindt de zeepjes in de Tadaaz shop in verschillende kleuren en met verschillende geuren. Kies jullie favoriete kleur(en) en hang er een schitterend labeltje aan. De meeste labeltjes zijn bovendien te bestellen in de look en feel van jullie geboortekaartje.