{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Doopsuikerdoosjes

63 ProductenGeboorte bedankjes meisje in allerlei soorten en maten

Doopsuiker meisje in dezelfde stijl als je geboortekaartjes

Originele geboortekaartjes en doopsuiker zijn de geknipte manier om de geboorte van jullie kleintje aan te kondigen aan al jullie vrienden, familie en kennissen. Zet de kaartjes en geboorte bedankjes van jullie meisje te pronken in de ziekenhuiskamer of in de babykamer. 

Kozen jullie hippe geboortekaartjes met goudfolie voor jullie kleine meid? Laat dan de naam van jullie meisje even hard schitteren op doopsuiker versierd met elegante goudfolie. Niemand kan weerstaan aan die betoverende glans. 

Zijn jullie eerder fan van een minimalistische stijl? Dan is een sobere geboortekaart met opvallende typografie misschien wel in de wieg gelegd voor jullie dochtertje. Ook een klassiek silhouet valt bij jullie wellicht in de smaak. 

Om jullie knuffelbeertje in het dierenrijk te verwelkomen kun je natuurlijk ook kiezen voor doopsuiker met schattige diertjes. Van fluffy panda’s tot sierlijke zwaantjes die jullie kleintje onder hun vleugels nemen. Je vindt het afgebeeld in onze collectie met geboorte bedankjes! 

Beter nog, eens alles op zijn plek gevallen is, kan je alle bezoekers bedanken voor hun lieve woorden, mooie cadeautjes en hun aanwezigheid. Dat doe je dan in stijl met een bedankkaartje uit dezelfde reeks als jullie geboortekaartje en doopsuiker.

Presenteer de geboortesuiker van jullie kleine meisje op een originele manier

Ga creatief aan de slag met de doopsuiker voor jullie dochtertje. Zorg dat de doopsuikerdoosjes, blikjes, potjes en snoepzakjes met roze suikerbonen bij elkaar passen. Zet ze netjes op een rijtje voor een afgewerkte look. Wissel af tussen grote en kleine doopsuiker en ga voor complementaire kleuren. 

Stal ze uit op een mooie doopsuikerbox met een geboorteposter in dezelfde lijn als jullie geboortekaartje. Bestel een gevarieerd assortiment met schattige kubusdoosjes, blikjes en een leuke button, en met suikerbonen roze gevulde glazen potjes. Werk af met een vrolijke sticker en tadaaaa, een prachtig doopsuiker assortiment staat klaar voor jullie bezoek! 

Maak je niet ongerust over de opstelling van jullie geboorte bedankjes. Oftewel kan je alles mooi op een rijtje zetten zodat het een streling voor het oog wordt, ofwel kan je ze willekeurig neerzetten voor een speels, feestelijk effect. Leef je uit! 

Doe eens gek met jullie geboortesuiker

Geef je graag iets lekkers aan je kennissen of pik je er liever een praktisch geschenkje uit waar je al jullie vrienden en jullie familie een plezier mee doet? Er kan voor beide opties wel iets gezegd worden. Het belangrijkste is dat je er zelf plezier aan beleeft wanneer je ze vol trots mag uitdelen. 

Vul jullie snoepzakjes met heerlijke snoepjes, chocolade dragees of suikerbonen in roze en wit. Je kan ook lolly’s kiezen als doopsuiker en er een vrolijk labeltje aanhangen of wat dacht je van een gezonde variant door kubusdoosjes te vullen met nootjes? 

Geboorte bedankjes om niet van te snoepen

Verras je jullie bezoek liever met een heerlijk praktisch geschenk? Ga dan bijvoorbeeld voor een trendy zeeppompje met een mooie sticker. Ook een blikje of klein wekpotje met een magneet kan makkelijk hergebruikt worden nadat de doopsuiker op is. Kleine bezoekers kun je dan weer gelukkig maken met een vrolijke bellenblaas of een setje potloodjes met een gepersonaliseerde sticker erop. 

Daarnaast is er niets beter dan een nieuw leven te vieren dan een bloeiend plantje. Maak een mooie bloempotwikkel in dezelfde stijl als het geboortekaartje van jullie kleine meisje en fleur iedereens dag op. 

Kleurrijke suikerbonen voor jullie kersverse dochter

Hou je het liever klassiek met lekkere suikerbonen? Kies dan zeker voor een mooi ogende combinatie van lichte en donkere tinten. Voor een geboorte bedankje meisje met een typisch meisjesachtige kleurenset kun je natuurlijk voor roze kiezen, maar blauw, groen, oranje of andere kleuren zijn even goed. 

Het is ook altijd een goed idee bij het kiezen van de geboortesuiker meisje om rond het seizoen te werken. Een herfstkindje kan je aankondigen met aardse tinten zoals bruin, donkergroen en roest, terwijl je een lentekindje kan vieren met frisse pasteltinten zoals violet, muntgroen, koraalroze en grasgroen.

Verras de peettante en peetoom van je kleintje

Met onze gepersonaliseerde cadeaus verras je de belangrijkste personen in het leven van jullie kleintje op een persoonlijke manier. Het begint al bij het vragen van de peetoom en peettante. Nodig ze bijvoorbeeld uit voor een gezellige brunch en presenteer heerlijke koffiekoeken op een gepersonaliseerd dienblad waarop jullie de grote vraag stellen. 

Eens jullie kindje geboren is kan je dan volop foto’s van het schatje gebruiken voor allerlei fotocadeaus zoals een leuke mok, een handige foto koektrommel, een feestelijk glitterframe of een fotopaneel, onderzetters met foto enzovoort. 

Als je die kan afstemmen op jullie geboortekaartjes voor een meisje, bedankkaartjes geboorte en geboortesuiker, dan heb je al meteen een stapje voor. Bereid alles zoveel mogelijk voor zodat je zonder zorgen jullie kindje op de wereld kunnen zetten.