{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Doopsuikerdoosjes

7 ProductenGeboortebedankjes tweeling: twee keer zo leuk

Dubbel de doopsuiker, dubbel het plezier

Hoera! Jullie zetten niet één, maar twee kindjes op de wereld. Gefeliciteerd! Doopsuiker voor een tweeling is niet zo verschillend als voor één kindje. Hebben jullie besloten om twee verschillende geboortekaartjes te maken of gaan jullie voor een tweeling geboortekaartje

Bestelde je een tweelingkaartje dan kun je ook je geboorte bedankjes daarop baseren. Eigenlijk sla je twee vliegen in één klap! Met een eeneiige tweeling kiezen jullie misschien liever voor één kaartje en één ontwerp of misschien kregen jullie een twee-eiige tweeling, én zijn het dan nog eens een jongetje en een meisje. 

Dan kunnen jullie uiteraard gaan voor een assortiment geboortebedankjes meisje en een ander assortiment geboorte bedankjes jongen. Sommige ontwerpen lijken wel gemaakt om zowel een mannelijke als vrouwelijke variant van te bestellen. Neem maar eens een kijkje naar de aquarel designs met goudfolie. 

Met snoepzakjes voor een tweeling kun je met een kleine wijziging of een veranderd accent doopsuiker van jullie twee schatjes onderscheiden. Een beertje met een roze sjaal staat voor het ene kindje en een beertje met een blauwe sjaal dan weer voor het andere. Schattig!

It’s always better when we’re together

Speciaal voor tweelingen hebben we een assortiment geboortebedankjes tweeling voorzien. Daarop kun je vooral schattige diertjes zien, zoals lieve beertjes, hondjes, konijntjes of fluitende vogeltjes. Leuk toch? 

Zo’n assortiment ziet er pas echt af uit als je het presenteert in een presentatiebox of op een etagère. Vul de geboortebedankjes met gekleurde suikerbonen en ander geboortesnoep. Met een mooie poster uit dezelfde collectie als je geboortekaartje, kleed je de doopsuiker presentatiebox meteen mooi aan. 

Verdeel daarna leuke snoepzakjes, kubusdoosjes, blikjes met een sticker, en potloodkokertjes met een leuk label erop over de etagère en laat vol trots de bedankjes voor jullie tweeling aan al jullie vrienden en familie zien. 

Twinning is winning bij tweeling doopsuiker

Als je een tweeling krijgt, wordt je meteen geconfronteerd met moeilijke keuzes die al meteen de toon kunnen zetten voor hoe jullie jullie twee lieverdjes gaan opvoeden. Laten jullie ze het geboortekaartje en de doopsuiker delen, zeker nu ze nog zo klein zijn of willen jullie al van bij het begin hun eigen persoonlijkheden in de verf zetten? 

Wat de doopsuiker betreft, kan het in principe alle twee. In ons tweeling assortiment kun je zowel gaan voor verpakkingen met suikerbonen of doopsuiker waarop beide namen samen staan te blinken, maar ook voor doopsuiker die elke naam afzonderlijk in de spotlight zet. 

Kies er bijvoorbeeld voor om op elke kant van een snoepzakje een verschillende naam te zetten. Om je doopsuiker tweeling leuk te presenteren hoef je de snoepzakjes alleen maar om te draaien, en voilà! 

Geboortecadeaus als eerste bedankje van de tweeling

Er is verder nog veel meer dat je kan doen om de geboorte van jullie tweeling aan te kondigen. Met leuke gepersonaliseerde cadeaus zoals een vrolijke koektrommel of een lief glitterframe kunnen jullie de mensen die jullie het dierbaarst zijn al meteen bedanken voor alle zorg die nog komen zal. 

Zij hebben samen met jullie naar dit moment uitgekeken, maanden aan een stuk. Met een leuk fotocadeau zul je ze zonder enige twijfel verrassen en ontroeren. Let op, want onze gepersonaliseerde cadeaus kunnen zelfs bij de stoerste opa’s en peetooms tranen van geluk teweeg brengen. 

We staan altijd voor jullie klaar

Ben je toch niet helemaal zeker hoe je het wil aanpakken? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je met plezier verder. We kunnen je zowel bijstaan voor het ontwerp van je kaartjes en doopsuiker als bij algemeen advies over hoe je tewerk kan gaan om doopsuiker voor jullie kleintjes te bestellen. Dus bij vragen, neem snel contact op met Tadaaz!