{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Doopsuikerdoosjes

75 ProductenHippe geboortebedankjes voor het kraambezoek

Zijn jullie het soort ouders dat graag uit eten gaat met vrienden of wel eens een festival durft meepikken? Dan zullen jullie ongetwijfeld op zoek zijn naar hippe geboortebedankjes voor de geboorte van jullie hartendief. 

Doopsuiker vind je in alle soorten en vormen. Er is oneindig veel keuze zowel aan welke geboorte bedankjes je precies wil geven als aan hoe die eruit kan zien; vorm, kleur, formaat. Bekijk zeker ons ruime aanbod en laat je inspireren door onze hippe doopsuiker!

Lekker(e) suikerbonen en chocolade in een hippe verpakking

Suikerbonen of chocolade dragees mogen dan wel een klassieker zijn, ze blijven populair. Kies je voor de kleuren en trends van het moment, dan zijn suikerbonen superhip! Hou daarbij rekening met het seizoen waarin je kindje ter wereld komt en het kan niet meer stuk! Steek ze in een leuke weckpot of een schattig kubusdoosje voor een leuk effect. 

Uiteraard is er ook genoeg ruimte om te improviseren. Ben je geen fan van suikerbonen maar wil je wel iets lekkers voorzien voor je vrienden en familie, denk dan eens goed over mogelijke opties. In principe is niets te gek, alles mag en alles kan als het op jullie kleine schat aankomt. 

Zijn jullie fervente theedrinkers? Dan kunnen jullie bijvoorbeeld losse thee in bulk bestellen, of misschien zelfs een speciale thee laten ontwikkelen voor jullie wervelwind. Onze blikken doosjes en snoepzakjes zouden perfect zijn om de losse thee vers te houden en ze ogen prachtig, beloofd! Voeg er nog een leuke sticker of geboortelabel aan toe en je doopsuiker is af! 

Of wat dacht je van verrukkelijke, en laat ons eerlijk zijn, verslavende nootjes? Met cashewnootjes kan je nooit iets misdoen. Steek ze in een snoepzakje of kubusdoosje en verras iedereen die bij jullie op kraambezoek komt met een gezond bedankje. Of laat het bezoek kiezen tussen zoet en zout. 

Voor elk wat wils met hippe bedankjes

Ook voor wie liever geen etenswaren of lekkers cadeau doet aan de gasten hebben we verschillende leuke opties. Vooral de kids die op bezoek komen, zouden blij zijn met een originele jojo, een schattig potloodkokertje of een leuke bellenblaas. Op de babyborrel kunnen ze dien dan meteen al in gebruik nemen! 

Grotere fans zijn altijd blij met een origineel zeeppompje apotheker stijl, een gezellig kaarsje of een prachtig plantje in een bloempotje en met een gepersonaliseerde bloempotwikkel. Die passen namelijk perfect in elk interieur en je hebt er iets aan voor langere tijd! 

Kies jullie favoriete ontwerp doopsuikerdoosje

Oké, hopelijk hebben jullie ondertussen een idee van welke doopsuiker jullie precies willen. Nu dienen jullie nog te beslissen over een ontwerp dat bij jullie kleintje past. De meesten kiezen voor doopsuiker die in dezelfde lijn als het geboortekaartje of het bedankkaartje past. 

Sommigen doen het echter omgekeerd. Misschien willen jullie eerst jullie doopsuiker variant kiezen en gaan jullie pas daarna op zoek naar het juiste geboortekaartje. Geen nood, bij ons is er meer dan genoeg keuze. 

Ons aanbod heeft een wijde waaier aan ontwerpjes. Van stoere junglediertjes tot strakke typografie, er is voor iedereen wel iets te vinden. Ook een ander dierenthema, regenboogjes, houten figuurtjes en prachtige goudfolie ontbreken niet in ons geboorte-assortiment. 

Maak indruk met de presentatie van jullie doopsuiker

Ben je nog op zoek naar een leuke manier om al die leuke doopsuiker uit te stallen? Denk dan eens aan een leuke presentatiebox met bijbehorende geboorteposter van jullie baby. De doos is perfect om al je verschillende doopsuiker te etaleren. Denk aan een stoffen zakje met een button en een label, een lieflijk rond blikje, een snoepzakje, zeeppompje, en nog veel meer.

Iedereen zal wel razend benieuwd zijn naar jullie engeltje. Tien kleine vingertjes en tien kleine teentjes, meer moet dat niet zijn. Verras iedereen die bij jullie op bezoek komt met jullie prachtige geboorte geschenkje. 

Voor de peettante en peetoom mag het natuurlijk wel iets meer zijn. Voor hen kan je een speciaal gepersonaliseerd kraamcadeau laten maken, bijvoorbeeld met de eerste babyfoto’s van jullie kleintje of in de stijl van het geboortekaartje. Wat jullie ook kiezen, dit geschenk wordt een schot in de roos!