Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Prachtige versiering om de geboorte van jullie kindje te vieren

De geboorte van je kindje is bijzonder, en dat is nog voorzichtig uitgedrukt! Uiteraard wil je je kleine spruit ook laten kennismaken met al je vrienden en familie. Dit kan natuurlijk thuis, tijdens de kraamtijd. Gezellig met beschuit met muisjes en quality time met je bezoek. Een andere mogelijkheid is een babyborrel of kraamfeest. Dan zie je alle mensen die je belangrijk vindt op eenzelfde dag en kan je hen lekker verwennen met hapjes en drankjes, terwijl zij jullie kleintje komen bewonderen. Zowel het kraambezoek thuis als ook de gasten op de babyborrel wil je uiteraard in een perfecte setting ontvangen. Daarom is de versiering voor het geboortefeest van het grootste belang! 

Trendy decoratie voor je babyborrel

Jullie kleintje viert zijn of haar eerste feestje! Dat moet natuurlijk helemaal perfect zijn! Versiering zorgt voor een gezellige sfeer, zeker als je kiest voor decoratie waarop die prachtige eerste foto van je baby te zien is. Of versiering die helemaal matcht bij het geboortekaartje. Dezelfde kleuren voor de tafelbekleding, het motiefje van je geboortekaartje dat terugkomt in een vrolijke feestslinger of op een geboorteposter…. Ook de bedankjes zoals snoepzakjes, magneetjes en doosjes kunnen allemaal in dezelfde stijl! Presenteer je kraambedankjes bovendien in stijl door ze te presenteren in een mooie presentatiedoos voorzien van een gebooorteposter in dezelfde stijl als de geboortekaartjes.  Eventueel de menukaarten en tafelkaartjes met hetzelfde motiefje personaliseren en het feest kan beginnen!

Snel en eenvoudig zelf versiering maken

Wij bij Tadaaz  vinden zelfs de kleinste details al belangrijk! En precies daarom bieden wij een mooi aanbod decoratie aan om de geboorte van jouw wondertje in stijl te vieren. Bovendien kun je deze gebruiken voor allerlei gelegenheden. Of je nu een babyborrel geeft op locatie, een tuinfeest organiseert of thuis in de woonkamer je kraambezoek ontvangt… gepersonaliseerde feestslingers, geboorteposters en bedankjes komen altijd van pas! Je maakt de versiering voor het kraamfeest eenvoudig zelf online bij Tadaaz!