Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Mooie tafeldecoratie voor jullie kraamfeest

Prachtige tafeldecoratie voor de babyborrel

Jullie prachtige baby is geboren en dat mag gevierd worden! Dit kun je natuurlijk op traditionele wijze doen, thuis tijdens de kraamdagen onder het genot van koffie of thee en beschuit met muisjes. Heerlijk ontspannen quality time met jouw gasten. Maar je kunt er ook voor kiezen jullie vrienden en familie allemaal op hetzelfde moment uit te nodigen. Zo kies je zelf het meest perfecte moment om jullie kindje aan iedereen voor te stellen! Voor deze gelegenheid hebben wij bij Tadaaz gedacht aan tafeldecoratie.

Tafeldecoratie met foto: een persoonlijk tintje

De tafeldecoratie van Tadaaz kun je helemaal naar wens aanpassen. Je kunt je eigen foto’s afdrukken en de teksten aanpassen. Druk er interessante wist-je-datjes op over baby’s, of grappige feiten over de zwangerschap of over kersverse moeders. Zo maak je het nog persoonlijker; menukaartjes, servetringen en placemats kun je stylen. Geen zin in de standaard of staat er niets leuks tussen naar jullie zin? Dan pas je deze items om de tafel aan te kleden gewoon zonder problemen aan. 

Een aangeklede tafel voor de babyborrel

Wil je het groots vieren en iedereen tegelijk uitnodigen? Nodig iedereen uit met een passend babyborrelkaartje, kies mooie tafeldecoratie met een foto en de naam van jullie wondertje en baby’s eerste feest kan niet meer stuk! Bekijk ons assortiment met te personaliseren menukaartjes, servetringen en foto placemats. Ideale tafeldecoratie voor het kraamfeest.

Een leuke herinnering aan het kraamfeest

Wil je een perfecte afsluiting van het allereerste feestje van jullie kindje? Geef jouw gasten dan een bedankje mee naar huis als herinnering aan het geboortefeest van jullie zoon of dochter. We hebben geboorte traktaties in allerlei vormen en maten en helemaal passend bij ons assortiment geboortekaartjes! Vul je doosje, snoepzakje of blikje met wat leuke, gekleurde snoepjes of chocolade dragees voor een vrolijk resultaat. Wat een originele afsluiting van jullie babyborrel!

Tafeldecoratie: ook voor een gezellige babyshower

Binnenkort jullie vriendin verrassen met een gezellige babyshower? Bij Tadaaz vind je de leukste te personaliseren placemats waar je foto’s van de mama-to-be op kunt plakken of quiz-vragen of wist-je-datjes. Zo wordt zelfs de baby shower al een feest. Onder onze producten vind je bovendien originele uitnodigingen voor een babyshower. 

Unieke tafeldecoratie voor het doopfeest

Jullie kindje wordt gedoopt? Dat wordt natuurlijk gevierd met een mooi doopfeest. Versier de feesttafels met mooie tafeldecoratie waarop de foto van jullie zoon of dochter prijkt. Geniet van een mooi doopfeest en geef jullie gasten aan het einde van het feest een passend bedankje mee naar huis. Over dit doopfeest zal nog lang nagepraat worden!

Kortom; Succes verzekerd met de tafeldecoratie van Tadaaz!