Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Doopsuikerdoosjes

23 Producten

logo
lief-kraambedankje-voor-meisje-TA719-001-15-1
logo
kubusdoosje-multicolor-met-hartjes-in-goudfolie-TA1575-1700002-15-1
logo
medium-hoog-tasje-met-roze-retro-motief-en-voetjes-TA1575-1300022-15-1
logo
mint-doosje-silhouet-jongen-TA1575-1600028-15-1
logo
romantisch-gondeldoosje-met-initiaal-en-bladmotiefje-TA1575-1700040-15-1
logo
schattig-kubusdoosje-met-initiaal-en-bloemblaadjes-TA1575-1700039-15-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Klassieke doopsuiker: door iedereen geliefd

Komt er in jullie gezinnetje een kleine wondertje (bij)? Als je houdt van zachte kleuren, goudfolie, bloemblaadjes, harten, kroontjes, … Dan zijn klassieke doosjes voor de suikerbonen vast en zeker iets voor jullie! Wanneer jullie kindje er eenmaal zal zijn, is het leuk om een kraambedankje mee te geven aan je vrienden en familie! 

Een leuk kraambedankje is een echte must. Zeker als die qua kleur en stijl perfect overeenkomen met jullie geboortekaartje! Dit mooi aandenken aan de geboorte van jullie kleintje bestel je eenvoudig samen met je Tadaaz geboortekaartje in onze online winkel.

Nog altijd razend populair

De klassieke stijl wordt door vele ouders gekozen, het is smaakvol en razend populair. Deze klassieke stijl is ook nog heel uiteenlopend, je hebt nog een uitgebreide keuze tussen prints als silhouetten, goudfolie, bloemblaadjes, sierlijke lettertypes, hartjes motieven, … 

Doopsuiker klassiek: je eigen draai eraan geven

Klassieke doopsuikerdoosjes

In ons assortiment zijn er twee verschillende doosjes om je doopsuiker in te verpakken. De kubusdoosjes zijn praktisch en makkelijk stapelbaar, bovendien zien ze er ook leuk uit. En daarnaast zijn er de hoge doosjes, deze zien er wat eleganter uit. 

Je vult ze zelf op met iets lekkers, bijvoorbeeld met klassieke suikerbonen of chocolade dragees, hiermee scoor je altijd. En dan zijn ze klaar om meegenomen te worden door je vrienden en familie die van de heerlijke snoepjes kunnen genieten of het geboortebedankje nog even kunnen koesteren. 

Een classic: snoepzakjes om uit te delen

Er zijn ook leuke snoepzakjes. Voeg er de mooiste foto van je kindje aan toe, plaatst de naam erop en het zakje ziet er stralend uit. Je hoeft de verpakkingen enkel nog op te vullen met door jullie uitgekozen snoepjes. 

Een tip hierbij is dat je ze kan vullen met wat er op de verpakking staat. Heb je gekozen voor snoepzakjes met hartjesprint? Vul dan op met hartjes snoep voor het ultieme resultaat.

Klassieke doopsuiker op jullie eigen manier

Wil je het op jullie eigen manier doen en hebben jullie zelf iets in elkaar geknutseld om weg te geven? Aan zelf creatief zijn kun je ook een hoop plezier beleven! En met een beetje hulp vervolgens van Tadaaz maak je er een vrolijk geheel van; voeg er een leuk geboortelabel aan toe en klaar is kees! 

Klassieke doopsuiker in klassieke geboortekleuren

Natuurlijk vind je in deze categorie de meeste geboortebedankjes in de kleuren blauw, roze en mintgroen. Uiteraard hoeven deze kleuren niet te betekenen dat ze per se voor jongens of meisjes zouden zijn. Mintgroen is leuk voor zowel een meisje als jongen. 

Onmisbaar: dieren en silhouetjes

Laat de naam van jullie kleintje printen op de doosjes of zakjes of kies voor een silhouet of een lief vosje of hertje. Dit geeft het een nog softere uitstraling. Of kies voor een roze kubusdoosje met een silhouet van een meisje erop gedrukt in wit. Wat ook kan is een combinatie van een silhouet en een diertje. 

Creëer een samenhangend geheel 

Het is leuk om alles van je doopsuiker bij elkaar te laten passen. Stel een mooie verzameling samen van klassieke snoepzakjes, kubusdoosjes, blikjes en anders en plaats het bij elkaar op een leuke etagère of in een leuke presentatiebox. Deze boxen vind je ook bij Tadaaz. Zo krijgt de kraamborrel nog een leuk einde met een leuke herinnering om mee naar huis te nemen.