Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Doopsuikerdoosjes

11 Producten

logo
lief-doosje-lichtblauw-TA1575-1600069-15-1
logo
kraft-bedankje-met-vos-op-bol-TA1575-1800006-15-1
logo
stoer-gondeldoosje-kraft-met-vosje-TA1575-1800001-15-1
logo
bedankje-kubus-met-sterretjes-en-kraft-wolkje-TA1575-1800022-15-1
logo
kraambedankje-tweeling-en-foto-s-TA1575-1700084-15-1
logo
piramidedoosje-meisje-TA1575-1600065-15-1
logo
logo
logo
logo
logo

Doopsuiker kraft: stoere geboortesuiker voor het kraamfeest 

Een kleintje is op komst! Een heel nieuw hoofdstuk in jullie leven zal van start gaan. Momenteel probeer je alles voor te bereiden, zodat als het kleintje er is je volop kan genieten! 

Bestel je geboorte traktaties online bij Tadaaz, gemakkelijk en laat je verrassen door de ruime collectie. Zo krijgt je zoon of dochter wat hij of zij verdient. De familie en vrienden krijgen een leuk bedankje als aandenken aan de babyborrel of het kraamfeest van jullie kleintje, ze zullen hier heel blij mee zijn.

Het is leuk om voor deze bedankjes te kiezen voor een kraft doopsuiker met eco-look. Maak je fair baby blij en ga voor een stijlvolle karton-look met daarop een print met een schattig diertje, bloemetjes, een wolkje, een kinderwagen, … Personaliseer bovendien met de naam van je zoon of dochter. 

Jullie doopsuiker doosjes in eco-look maken

Kraft doosjes doopsuiker 

Ga je liefst voor de meest voorkomende manier van verpakken voor de doopsuiker kraft? We hebben ook hierin nog verschillende opties voor de vorm van doosjes. Schenk je vrienden en familie een kubusdoosje of een hoog doosje. Hier vind je alle kraft kubusdoosjes in een oogopslag. Deze zijn altijd mooi en kunnen gevuld worden met iets lekkers. 

Wil je liever een andere vorm? Tadaaz biedt ook piramidevormige doosjes om te vullen met lekkere snoepjes

Je kunt de doosjes helemaal naar je eigen hand zetten, door een schattige foto van je kindje erop te plaatsen en natuurlijk de mooie naam.

Tip: kies voor suikerbonen of snoepgoed waarvan de kleur aansluit bij de verpakking, dat fleurt het geheel helemaal op. 

Snoepzakjes met kaft van kraftpapier

Wil je de kleinsten op de babyborrel of het kraamfeest verwennen met een snoepzakje als bedankje? Personaliseer de zakjes naar hartenlust en laat de kleintjes ook genieten van hun bedankje. 

De snoepzakjes maak je volledig eigen, door ze zelf in elkaar te zetten. Van Tadaaz krijg je een mica zakje om de snoepjes in te stoppen en de splitpen om het zakje te sluiten. 

Buttons met kraft papier

Schenk een origineel aandenken aan de geboorte van je zoontje of dochtertje. Een button is een goed idee om een blijvende herinnering te hebben. Plaats de naam van jouw wondertje op de button voor een persoonlijke touch. Je kunt deze buttons met speld aan de achterzijde ook gebruiken als versiering voor op een stoffen zakje of dergelijke. 

Combineer met allerlei andere kraambedankjes voor een leuke mix en zo hebben jullie vrienden en familie veel keuze. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en creëer jullie eigen stijl om de geboorte van jullie kindje te vieren. 

Magneten met kraft look

Een magneet is vervolgens ook een leuke manier om je naasten te bedanken en je kleintje bij hen te laten zijn, weliswaar op foto. Je vrienden en familie hangen hem op een plekje waar ze het kindje vaak kunnen zien en kunnen terugblikken op een leuke herinnering, bijvoorbeeld aan de koelkast. 

Personaliseer de magneet zoals je zelf wilt. Kies een geschikte foto en zet er de prachtige kindernaam onder. Zo laat je de magneet er volledig uitzien zoals jullie willen.

Bloempotwikkel met passend kraft: meer uitstraling kan niet

Breng nog meer leven in de huizen van jullie vrienden en familie en laat de herinnering aan je kindje verder leven. Zet dan ook zeker leuke plantjes tussen je bedankjes. Ze brengen een levendige en eco sfeer bij aan je geheel. 

Je kunt de wikkel personaliseren zoals jij wil. Kies een print, plaats de kindernaam erop en plak het op een potje. Klaar om uit te delen!

Bestel de bijpassende bloempotjes ook bij Tadaaz, zo ben je er zeker van dat ze perfect op elkaar passen en is het geen geklungel. Want dat kan je echt wel missen als kiespijn bij de voorbereiding van het kleintje. 

Een afgewerkt geheel om trots op te zijn

Dankzij een presentatiebox kunnen alle bedankjes mooi geëtaleerd worden. Deze zijn ook verkrijgbaar in kraft-stijl en worden geleverd met twee posters. Hierop plaats je een prachtige foto van je baby en de mooie kindernaam. 

De presentatiebox is een ultieme eyecatcher in je woonkamer of op het kraamfeest. Het is dé leukste manier om je geboortesuiker te presenteren! Na de kraamperiode kun je de box in de kinderkamer plaatsen, waar het een leuk item wordt.