Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Doopsuikerdoosjes

22 Producten

logo
lief-kraambedankje-voor-meisje-TA719-001-15-1
logo
hoog-doosje-in-roze-linnenmotief-TA1575-1800014-15-1
logo
kubusdoosje-multicolor-met-hartjes-in-goudfolie-TA1575-1700002-15-1
logo
mint-doosje-silhouet-jongen-TA1575-1600028-15-1
logo
hoog-doosje-ark-van-noah-TA1575-1800029-15-1
logo
lief-doosje-lichtblauw-TA1575-1600069-15-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Romantische doopsuiker voor jullie kleintje  

ls er in jullie gezin een kleintje op komst? Zijn jullie nog op zoek naar een geschikte geboorte traktatie, om mee te pronken? Als je houdt van een sfeervol geheel, ga dan voor de romantische doopsuiker. 

Je zult geen spijt krijgen van je keuze voor een klassieke stijl met bloemblaadjes, goudfolie, hartjes, wolkjes, schattige diertjes, … Je kan nog zoveel kanten uit met deze stijl en deze wordt door velen geliefd. Geef je vrienden en familie een leuk aandenken aan de geboorte van jullie kindje. 

Tip: het is altijd leuk om deze stijl in de volledige lijn door te trekken, beginnend bij het geboortekaartje tot doopsuiker. En bij Tadaaz kun je het geheel volledig bestellen!

Romantische geboortebedankjes: kies je eigen stijl

Doopsuikerdoosjes romantisch roze

Als je kiest voor kubusdoosjes, of je verkiest hoge doosjes of piramidedoosjes, kun je deze vullen met wat lekkers. Dit kunnen de klassieke suikerbonen zijn, maar ook andere kleine lekkernijen kunnen in dit doosje. Binnenin het doosje zit een mica-zakje, om het goed te bewaren. 

Zet een mooie foto van jullie baby op het doosje of ga voor een mooie vorm met de naam van je kindje om het doosje er prachtig te laten uitzien. Of kies voor een door Tadaaz gemaakt design met romantische bloemblaadjes erop, al dan niet in goufolie gedrukt. Je kunt met de kubusdoosjes werkelijk alle kanten uit. 
Romantische zeepjes als geboortebedankjes
Op zoek naar originele traktaties? Wat dacht je van onze romantische zeepjes? Welk zeepje heeft jullie voorkeur? Pink cloud met hibiscus geur met een romantisch naamlabel eraan of toch creamkleur met Avène geur? Deze laatste kun je werkelijk met alle andere doopsuiker combineren en is universeel. Je kunt deze kleur gemakkelijk voor jongens als voor meisjes gebruiken. 

Prachtige presentatie van de romantische doopsuiker

Creëer een prachtige sfeer met deze romantische doopsuiker dankzij een afgewerkte presentatie. Je kleine schat verdient een schattige presentatie van de doopsuiker, om alle bedankjes samen op uit te stallen. Stal alles uit in een van onze presentatieboxen of op een etagère. 

Geboortebedankjes met romantische illustraties

Kleed jullie geboortebedankjes aan met de liefste bloemenkransjes, met aquarel of met pasteltinten. Bij Tadaaz vind je een ruim aanbod met geboortebedankjes met de liefste illustraties erop. Of kies voor blikken doosjes met silhouetjes erop van een jongen of meisje. 

Romantisch labeltje aan je doopsuiker

Of stel je eigen doopsuiker samen en hang er een mooi, romantisch labeltje aan dat je bij Tadaaz laat drukken. Voeg er mooie goudfolie aan toe zodat het geheel nog meer straalt.