Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Uitnodiging babyshower

12 Producten

logo
multicolor-babyshower-kaart-rompertje-TA05502-1700008-15-1
logo
babyshower-kaart-met-junglediertjes-TA05502-1700001-15-1
logo
babyshower-kaart-wolkjes-multicolor-TA05502-1700009-15-1
logo
kraftlook-uitnodiging-babyshower-TA05502-1700002-15-1
logo
babyshower-kaart-vlaggenlijn-TA05502-1700003-15-1
logo
babyshower-kaart-tag-met-babyvoetjes-TA05502-1700010-15-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Babyshower kaarten bestellen

De babyshower organiseren

Je wilt je zwangere vriendin, zus of nichtje eens flink verwennen met een leuke middag vol gezelligheid, hapjes en allerlei lieve cadeautjes voordat ze haar baby in de armen kan sluiten? Organiseer dan een babyshower voor haar, er is van alles mogelijk! Wordt het een verrassingsfeestje of laat je de mama-to-be meebeslissen wie er wanneer en waar mogen meegenieten? Belangrijke details om over na te denken voordat je de babyshower kaarten bestelt en verstuurt. 

Een babyshower als verrassing

Het leukst is natuurlijk een surpriseparty waarbij je de aanstaande mama met een smoesje ergens naar toe lokt om haar eens goed in het zonnetje te zetten. Houdt ze echt helemaal niet van verrassingen? Dan kun je haar natuurlijk gewoon laten meebeslissen wanneer je dit feestje wilt organiseren en wie je allemaal uitnodigt. Wat je precies gaat doen kun je altijd nog geheim houden…

Persoonlijke uitnodigingen babyshower

Of het nu een surprise-party wordt of juist niet, stuur in ieder geval een leuke babyshower kaart aan alle genodigden. Niemand mag het feestje missen. Met een leuke uitnodiging die op de kast blijft staan kan niemand de datum tenslotte vergeten. Bovendien is het een leuke herinnering voor in het babyboek dat ongetwijfeld bijgehouden zal worden door mama.

Wanneer organiseer je een babyshower?

Om een beetje een fitte zwangere in jullie midden te hebben, kun je de babyshower het beste organiseren rond de 6 of 7 maanden zwangerschap, zo’n 2 tot 3 maanden voor de uitgerekende datum. Ook aan het begin van het zwangerschapsverlof is bijvoorbeeld nog een perfect moment. Want er moet natuurlijk wel een echte bolle buik te bewonderen zijn! Bovendien is de start van het verlof ook wel een feestje waard.

Wat gaan jullie doen?

Veel is natuurlijk afhankelijk van de conditie van de zwangere. Niet iedereen heeft het geluk dat ze tot het einde van de zwangerschap superfit rond kan blijven lopen. Een high tea is een leuke, gezellige bezigheid waarbij je tussendoor ook volop tijd hebt om de cadeautjes uit te pakken en voor lekkere hapjes. 

Een paar leuke babyshower spelletjes zijn ook altijd te verzinnen met baby shower invulkaartjes of een leuke babyquiz bijvoorbeeld, vol met babyvragen en mamaweetjes. Vergeet niet om foto’s te maken van het gezellig samenzijn! 

Babyshower kaarten: breng iedereen op de hoogte

Wanneer jullie een datum hebben geprikt om de babyshower te organiseren, dienen alle vriendinnen, zus(sen), moeder en schoonmoeder opgetrommeld te worden. Dat kun je doen met geweldige babyshower kaarten met verschillende tekeningen erop en in roze of blauw of verschillende andere kleuren. Verstuur je in leuke mini, bijbehorende enveloppen. 

Alle details in de babyshower uitnodiging

Personaliseer de babyshower kaartjes door je eigen tekst in te vullen. Vul alles in wat de vriendinnen moeten weten over de locatie, de activiteiten en de aanvang van de activiteiten. Je kunt de tekst op de kaarten eenvoudig aanpassen in de editor en bestel met een druk op de knop! Zo breng je met deze kaartjes alle gasten op tijd op de hoogte van de party van deze aanstaande moeder. 

Bestel online uitnodigingen en bedankjes

Bestel bij Tadaaz naast een leuke uitnodiging voor de babyshower ook voor alle gasten een leuk aandenken aan de babyparty. We hebben bedankjes in allerlei stijlen en voor elk budget. Neem dus snel een kijkje en bestel in 1-2-3 jouw complete set voor de leukste babyshower die ooit gegeven is!