Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Maak online de kerstdecoratie voor jouw feest!

December: de feestdagen komen eraan! Hoog tijd om de kerstversiering van zolder te halen en je huis in een gezellige kerstsfeer onder te dompelen! De kerstboom zetten, de kerstkrans aan de voordeur hangen en overal kaarsjes en lichtjes. Ja, december is écht de leukste tijd van het jaar!

Een schitterend feest met leuke kerstdecoratie

Organiseer jij dit jaar het kerstfeest voor je familie of vrienden en wil je dit onvergetelijk maken voor je gasten? Bij Tadaaz zit je goed! Je kunt van kerstkaart tot kerstcadeau bij onze website terecht. Ja zelfs, gepersonaliseerde tafeldecoratie en decoratie kerst. Laat je verrassen door het aanbod!

Vrolijke feesthoedjes en cadeaulabels

We hebben een super item om sfeer in jouw feestje te brengen: vrolijke feesthoedjes! Ontwerp jouw eigen feesthoedjes in een leuk thema. Een leuke tekst, een vrolijk motiefje en hippe kleurtjes maken van dit feesthoedje een hebbeding.

Maak van jouw kerstcadeaus een heuse blikvanger met leuke cadeaulabels. Leuk, want ze zijn in hetzelfde thema als de feesthoedjes! Zo weet je zeker dat het juiste cadeau bij de juiste persoon terecht komt. Handig toch!

Leuke tafeldecoratie voor jouw kerstfeest

Maak het plaatje compleet met matching tafeldecoratie! Wat fantastisch om het thema van je kerstdecoratie ook op je feesttafel terug te laten komen. Placemats, servetringen en menukaarten met dezelfde leuke motiefjes. Rendieren, sterretjes en guirlandes. Jouw gasten zullen stralen bij het zien van deze sfeervolle tafelsetting.

Kleine kerstcadeautjes

Wil jij je gasten écht verwennen? Plaats dan een klein kerstcadeautje aan hun bord op jouw kersttafel.

Tip: Een klein blikken doosje met pepermuntjes geeft jouw feesttafel de finising toch!

Kerstcadeaus voor iedereen

Je kerstcadeaus zien er sowieso fantastisch uit met die leuke cadeaulabels! De oh’s en ah’s zullen alleen maar harder klinken als de cadeaus uitgepakt worden. Zeker als jij je dierbaren verrast met mooie foto cadeaus. Er is toch niets leuker dat een mooie herinnering?

Snowglobes

De snowglobe blijft een geweldig kerstcadeautje. Vooral als de sneeuw dwarrelt om een persoonlijke boodschap of prachtige foto. Wie maak jij blij met dit originele cadeautje?

Onderzetters

Ook een top idee: onderzetters voor glazen! Dit cadeau zal het hele jaar door gebruikt worden.

Nog meer fotocadeaus

Er zijn zoveel leuke fotocadeaus waarmee jij vrienden en familie kunt verrassen. En ze zijn er voor elk budget! Een leuke emaille koffiemok, een koekjestrommel, sleutelhanger … Neem snel een kijkje en kies jouw favoriete kerstcadeau.

Ook je kerstkaarten maak je online!

Je hebt aan alle details gedacht om van jouw kerstdiner een groot succes te maken. Je dierbaren zullen in de watten worden gelegd. Behalve de mensen die dicht bij je staan wil je ongetwijfeld ook vrienden en kennissen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen.

Originele kerstkaarten

Verras met je kerstgroet dit jaar en verstuur vrienden en familie een originele kerstkaart. Pak uit met een 3D kerstkaart in de vorm van een kerstboompje, een kerstbal of misschien zelfs een echt houten kerstkaart! Jouw kerstwensen zullen dit jaar niet op de grote stapel belanden!

Kerstkaarten met je eigen foto

Jouw gezin stralend op de kerstkaart met een leuke fotokaart. Een bijzonder moment van het afgelopen jaar of misschien jullie mooiste vakantiefoto? Kies jouw picture perfect en verstuur je mooiste kerstkaart ooit!

Hip en trendy kerstkaarten, ook voor bedrijven

Kerstkaarten versturen we met liefde aan alle lieve mensen in ons leven. Maar ook als je een bedrijf hebt wil je relaties een mooi Kerstfeest wensen. Ontdek daarom ook het aanbod zakelijke kerstkaarten van Tadaaz. Voor elke bedrijfstak is een perfecte kaart te vinden.

Decoratie voor de kerstborrel

Vergeet ook vooral niet je kerstborrel in leuke XMas-sferen te dompelen. Alle feesthoedjes en tafeldecoratie zijn natuurlijk perfect te gebruiken voor een leuk feestje op het werk.