Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Kerstlabels

4 Producten

logo
cadeaulabel-in-trendy-kleurtjes-TA1123-1600001-15-1
logo
cadeaulabel-met-illustraties-TA1123-1600002-15-1
logo
cadeaulabel-met-gouden-ster-TA1123-1600003-15-1
logo
cadeaulabel-met-vrolijke-huisjes-TA1123-1600004-15-1

Kerstlabels om de cadeautjes mee te versieren

 

Eens de kerstperiode voor de deur staat, gaan we op zoek naar de leukste geschenkjes voor familie en vrienden. Dat levert ongetwijfeld de nodige keuzestress op, want je wil natuurlijk wel het origineelste kerstcadeautje schenken. Kies daarom voor een fotocadeau en maak jouw pakjes extra persoonlijk met gepersonaliseerde cadeaulabels! Ideaal als decoratie.

 

Schenk jouw dierbaren een gepersonaliseerd fotocadeau zoals een sneeuwbol, een houten wijnkist of een koekjestrommel met zelfgemaakte koekjes. Zo’n attent geschenk zullen ze zeker waarderen. Bovendien is het de perfecte manier om die mooie herinneringen voor altijd te koesteren. 

 

Maak van jouw pakjes een ware streling voor het oog door ze te voorzien van een bijzondere verpakking. Kies een mooi inpakpapier en een sierlijk lint uit, en rijg er een cadeaulabel doorheen! 

 

Op onze website personaliseer je eenvoudig leuke cadeaulabels in kerst thema met winterse motiefjes zoals rendieren, vlaggetjes, sterretjes, enzovoort. Voeg je beste wensen toe en schrijf jouw naam en die van de ontvanger erop. 

 

Voeg nog een leuke gepersonaliseerde sticker toe en werk af met een stukje maretak of een stukje dulst toe voor een rustieke look. Laat je creativiteit de vrije loop en maak er een klein kunstwerkje van! De ontvanger zal ongetwijfeld staan popelen om het open te maken. Wij wensen jullie alvast een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Ontdek ook onze leuke kersthoedjes!