Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Adventskalender maken en online bestellen.

We kennen het allemaal… dat heerlijke gevoel dan Kerst steeds dichterbij komt! We maken ons allemaal klaar voor de meest gezellige periode van het jaar. We zijn helemaal klaar om met vrienden en familie rond de kerstboom te zitten, kerstcadeaus en kerstkaarten uit te wisselen en lekker te eten!

 

Adventskalender chocolade van topkwaliteit.

Een heerlijke adventskalender met ambachtelijke Belgische chocolade, wat wil een mens nog meer! Een gepersonaliseerde adventskalender met foto’s? Alles is mogelijk. 

Personaliseer die zalige adventskalender met een prachtige foto van je kids! Je kan gerust ook een exemplaar voor jezelf bestellen… want wie zegt nu nee tegen zulke zalige Belgische chocolade?

 

Aftellen naar kerst met je gepersonaliseerde adventskalender.

Tot 24 december kunnen de kids elke dag een deurtje van de kalender openen en een heerlijk chocolaatje eten. Soms zijn ze ook gevuld met mini cadeautjes maar wij gaan voor 24 heerlijke chocolaatjes van Belgische topkwaliteit. Ontdek onze nieuwe adventskalenders en bereid je kids op geweldige wijze voor op de volgende kerst! Succes verzekerd!

Met dit fantastische cadeautje maak jij je kinderen ongetwijfeld heel blij. Personaliseer je kalender met mooie foto’s van jullie gezin en een eigen tekst. 

 

Originele kalenders voor iedereen.

Ook onze prachtige jaarkalenders, bureaukalenders, verjaardagskalenders en familieplanners zijn een schot in de roos. Ze zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ze zijn ook perfect om iemand cadeau te doen! Personaliseer een kalender met originele foto’s en tekst!