Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Kerstcadeau kantoor met foto

0 producten

Geen resultaten


Geef originele kerstcadeaus als sleutelhangers en muismatten met foto’s dit jaar

 

Niets leuker dan een fotocadeau kerst zoals een toffe sleutelhanger met foto of muismat met foto onder de kerstboom dit jaar. Het kerstcadeau straalt en het is vooral een persoonlijk cadeau. Of je nu een geschenk koopt voor vrienden of familie, bij beide scoor je met een leuk foto cadeau.

 

Binnen cadeau kerst met foto heb je nog veel keuze. Je kan gaan voor een toffe mok met meerdere foto’s of een sleutelhanger met je favoriete foto. 

 

Ook een lunchbox of blikken doos met jouw mooiste foto zal scoren. Een houten wijnkistje met je eigen foto is een ander tof idee. En zo zijn er nog veel originele fotocadeaus kerst!

 

Jouw mooiste herinneringen op je kerstcadeau met foto

Je ontvanger maakt gebruik van het perfecte cadeau, omdat het dagdagelijkse voorwerpen zijn die ze voor elke gelegenheid kunnen benutten. Maar toch is het een origineel cadeau, omdat je het zelf ontwerpen hebt in de online editor. 

 

Je kiest eerst je kerst cadeau: een sleutelhanger, koffiemok, lunchbox, sneeuwbol, glitterframe, dienblad,... En dan open je de online editor om te personaliseren. Je leuke kerstcadeaus krijgen jouw favoriete kleur. 

 

Waarna je de persoonlijke tekst erop zet, in een zelfgekozen lettertype. Tenslotte voeg jij je favoriete foto’s in. Dan ben je klaar om je vrienden of familie te verrassen met dit presentje!