Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Kerstcadeau kantoor zonder foto

0 producten

Geen resultaten


De perfecte kerstcadeaus zoals sleutelhangers en muismatten zonder foto voor dit jaar

 

Leuke sleutelhangers, muismatten keukenschorten, sneeuwbollen, lunchboxen, wijnkisten en zelfs drinkflessen, allemaal een leuk kerstcadeau zonder foto, in elk budget. Je leuke foto hoeft niet overal op te staan. 

 

Je kerst cadeau dit jaar is wat subtieler, maar bij het gebruik van de voorwerpen wordt er toch aan jou gedacht, dat is extra bijzonder. Dat dankzij de subtiele personalisatie. 

 

Neem een kijkje op onze website en zie je cadeau kerst zonder foto, voor je vrienden en familie. Zonder je eigen foto’s maken we een origineel cadeau. Laat jullie interesses passen en zodat iedereen tevreden is. Want het is niet leuk om cliché geschenken of iets dat je niet wil te krijgen voor Kerstmis en nieuwjaar. 

 

Leuke kerstcadeaus maken 

Het leuke cadeau maak je zelf, via de online editor. Jouw surfgedrag zal dit jaar een tof geschenk opleveren. Succes gegarandeerd met de kerstcadeaus zonder foto. 

 

Na het leuke ontwerp toe te voegen, ga je aan de slag. De online editor zal je de gekozen kleuren laten zien op het ontwerp. Daarna voeg je ook een tekst toe, in een lettertype die je gekozen hebt. 

 

Van dit heerlijke cadeau kan je nog elke maand, zelfs elke dag genieten. Het zijn bruikbare voorwerpen en ze doen je nog eens aan elkaar denken. Wat een top presentje voor dit eindejaar! Een originele manier om je vrienden en familie een prachtig eindejaar en een goed begin te wensen