Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Magneten & buttons

1 Producten

logo
leuke-fotomagneet-TA11901-1800001-15-1
5,60 x 5,60 cm

Unieke magneten en buttons kerst

Kerstmis en de eindejaarsperiode komen dichterbij. Dat wil zeggen dat ook de voorbereidingen getroffen moeten worden. Je kan al op cadeautjesjacht vertrekken en je tafeldecoratie gaan uitkiezen. Daar helpen wij jullie graag mee!

 

Als cadeautje kun je iets persoonlijks geven, waar je zelf op staat of iets wat je zelf ontworpen hebt. Zo is het leuk om een blijvende herinnering na te laten, met een foto bijvoorbeeld. Je kan dit plaatsen op een toffe magneet of badge. Die hangt de ontvanger ongetwijfeld op een leuk plekje. 

Je eigen magneten en buttons

Een gepersonaliseerd cadeautje maakt de feestdagen nog toffer. Ze geven jouw eigen touch eraan en dat is fijn. Je kan het makkelijk naar je eigen hand zetten via de online editor. Je kiest je favoriete kleur voor je presentje en daarna selecteer je ook een leuk lettertype. Daarin kan je een boodschap zetten. Als je dat wenst, voeg dan nog een kerst foto toe. 

 

Tip: je kan de badges kerst en magneten kerst ook gebruiken om je tafeldecoratie mee op punt te zetten. Na het feestmaal kunnen je gasten het dan meenemen naar huis. Daarmee zullen ze ongetwijfeld verrast zijn!